Galaxy s3 sahipleri uygulama, oyun, tema, duvar kağıtları tanıtımı

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
galaxy s3 sahibi arkadaslar burada kullandigimiz memnun oldugumuz ise yarayan oyun program ve uygulamalari kisaca tanitalim link vermeye falan gerek yok marketten aratilip bulunabilir

ilk olarak ben baslayayim
appcontroll : bu uygulama ile telefona marketten indirdigimiz uygulamalarin yedegini alip hafiza kartina tasiyip orada sakliyoruz .telefona format falan atinca marketten tekrar indirmeye gitmiyoruz.

note:sadece galaxy s3 diye birsey yok diger androidlerde faydalanabilir bu uygulamalardan

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de bu aralar bagimlisi oldugum minecraft oyununu tanitmak istiyorum oyunda survival mode ve creative mode lari var creative mode da kafaniza gore birseyler insa edebilirsiniz survival mode da koyun kuzu kesebilirsiniz :-D ve yine birseyler insa edebilirsiniz ayrica multiplayer oynuyorsaniz yamyamlik yapip arkadasinizi da kesebilirsiniz :-D

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu konu bitmesin ya biraz katılım olsun yararlı bir konu
Ben farklı bişey sormak istiyorum yandex shell yükledim ama her zaman kullanmak istemiyorum yukler yuklemez program devreye giriyor sildigimde de tekrar indirmem gerekiyor acaba istediğim zaman kapatma istediğim zaman açma şansım yok mu

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ben farklı bişey sormak istiyorum yandex shell yükledim ama her zaman kullanmak istemiyorum yukler yuklemez program devreye giriyor sildigimde de tekrar indirmem gerekiyor acaba istediğim zaman kapatma istediğim zaman açma şansım yok mu
ben bu tür launcher gibi uygulamaları sevmiyorum o yüzden bilemiyorum

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1

yandex shelli yükledikten sonra telefonda bulunan ana ekran tuşuna basarsan sana seçenek sunuyo.sen yandex shelli işaretleyip kalıcı olarak ayarlamış olabilirsin.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
vaulty stocks:bu uygulama ile galeride baskalarindan gizlemek istediginiz resim veya videolar olursa bu uygulama ile onlari gizleyebiliyoruz programa sifrede koyabiliyoruz