Galaxy S3, "Instagram Durduruldu" hatası ! (Video özelliği)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Merhaba arkadaşlar.Instagram'da video çekip yüklemek istediğim zaman "instagram durduruldu" hatası alıyorum.Ve çektiğim video yüklenemeden uygulama kapanıyor.Biraz araştırdım bir çözüm yolu bulamadım.Gelişmiş özelliklerden "instagramın gelişmiş kamerası" özelliğinide kapatıp denedim.Yine aynı sorun.Zaten "instagramın gelişmiş kamerasını" kapatınca instagram üzerinden video çekilmiyor.Telefonun kendi kamerasıyla video çekip sonra "paylaş" seçeneklerinden instagramı seçtiğiniz zaman yükleme ekranı geliyor.Bu şekilde de olsa yinede tam yükleme yerine geldiği zaman uygulama kendini kapatıyor.Çok sinir bozucu birşey.Bir çözümü var mıdır bunun ?

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende s4 var aynı sorun vardı telefonu kapatıp açınca düzeldi

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende çok kez kapadım açtım, instagram uygulumasını sildim yeniden yükledim ama nafile.Hep aynı sorun devam ediyor.
Ozaman full wipe yapma zamanı gelmiş :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arda intagramın son sürümümü yüklü

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
4.3 yüklü zaten cihazımda.Yeni yükledim.Yüklerken wipeları yaptım.Herşey son sürüm evet.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 kullanıyorum. yeni fabrika ayarların sıfırlattım. hemen ardından da güncelleme geldi ve 4,3 güncelledim.
iyi halt ettim.
şimdi fotoğraf çekmeye kalkınca "kamera durduruldu" yazısı çıkıyor ve kamera açılmıyor.
çözemiyorum bir türlü, internette karıştırmadığım yer kalmadı.. ((((((

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
s3 kullanıyorum. yeni fabrika ayarların sıfırlattım. hemen ardından da güncelleme geldi ve 4,3 güncelledim.
iyi halt ettim.
şimdi fotoğraf çekmeye kalkınca "kamera durduruldu" yazısı çıkıyor ve kamera açılmıyor.
çözemiyorum bir türlü, internette karıştırmadığım yer kalmadı.. ((((((

4.3 ü tekrar yükle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
instagramı kaldırıp tekrar yuklersem içindeki fotolar gider mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var eger çözüm bulduysan paylaşır mısın?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bu sorunun çözumu bulunamadi henuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun hala bende mevcut çözümü bilen yardımcı olabilir mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsungun 4.3teki bir hatası bu arkadaşlar ben garanti şirketiyle görüştüm. ( bakırköy mta ) adamların dediği telefonunu buraya boşuna bırakırsın bıraksan da değişen bişey olmaz cihazın üzerindeki romda bi sıkıntı var gelen yeni güncelleme paketleriyle düzelicektir

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar aynı sorun bende de oldu ve format atınca duzeldi. Ama ondan önce uygulamayı silip tekrar kurduğumda bir müttetliğine duzelmişti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
instagram'da fotrafları nasıl bir başka instagram sayfasında paylaşa biliriz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
harbiden ya avea intac3 tede aynı sorun var. eskiden atıyordum artık atamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung S3 mininin kamerasından instagrama video atamıyorum önce atabiliyordum ama sesler robot sesi gibiydi boğuk boğuk çıkıyordu ve ben hemen videoyu silmek zorunda kalıyordum şimdi ise hiç atamıyorum.İnstagramı kaldırıp tekrar güncel yükledim yine aynı telefoncuya giitim telefonunuzun kameradı bozuk değil herşeyi iyi dedi instagramı biz bilemeyiz dei lütfen yardım edin napmam gerek?:rolleyes: