Galaxy S3 AllShare Cast Yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Linos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar.Elimde bir Samsung Galaxy S3 birde Samsung 6 Serisinden AllShare Cast destekli bir televizyonum var.

Telefonda ki herhangi bir resmi altta göreceğiniz ibareye basarak görüntüyü televizyona aktarabiliyorum.(Fakat videoları aktaramıyorum ki video için istiyordum zaten.)

Ayrıca Ayarlar-Diğer Ayarlar-AllShare Cast sekmesinde cihaz(Televizyon) taramama rağmen bulunamıyor ayrıca ilave etmem gerekirse iki aygıtımda aynı Wi-Fi ağına bağlı, bunun sebebi nedir acaba?Yardımlarınızı bekliyorum.

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadasim bende de s3 ve 40c6000 led var bende allshare cast ta tv yi bulamiyorum o gosterdigin ibre yakindaki cihazlar demek dlna yani telefonundaki kayitli videolari izlerken ekranin herhangi bir yerine tikla o isater cikacaktir bas video yuda izlersin ama internet youtube dan izledigini yansitamazsin tv ye

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadasim bende de s3 ve 40c6000 led var bende allshare cast ta tv yi bulamiyorum o gosterdigin ibre yakindaki cihazlar demek dlna yani telefonundaki kayitli videolari izlerken ekranin herhangi bir yerine tikla o isater cikacaktir bas video yuda izlersin ama internet youtube dan izledigini yansitamazsin tv ye

Aynen onu sonradan anladım birde şu resme bakın.İlk resimde cihazımı görüyor fakat dolum işlemı tamamlandıktan sonra aşağıdaki hatayı veriyor.

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
benim televizyonda smart ozelligi yok ben boyle bisey bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
all share cast senin yaptığınla uzaktan yakından alakası yok ki bu özelliğe sahip tv daha yok.. ayrı bir aparat takıosun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkafdaslar hic ugrasmayin cunki programin nasil calistigini kimse bilmiyor
playstoreden yazin imediashare diye guzel bir program var onu indirin ucretsiz olani youtubeye girip izleye biliyor ayrica televizyonunuzdaki video ve musikleride bakabiliyorsunuz hic bir sorunda cikmiyor
AMA UNUTMAYIN telefonun dili almanca olcak yoksa program calismyor turkce yazilimi yok galiba

super bir program tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung note 2 kullanıcısıyım allshare cast özelliğini samsung 40d600 serisi led tv im ile gayet rahat kullanıyorum telefonumdan memnunum ancak ebatı çok büyük ve kullanma sorunu yaşıyorum allshare cast özelliğine alıştım noe 2 imde ama s3 mini almak istiyorum ebatından dolayı ama bu yorumlar içimi kararttı

murat0288

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung tv lerde çalışıyor bildiğim kadarıyla, allshare cast

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu kadar kafa patlatacağınıza samsung çağrı merkezini arayın : 4447711 =) Allah akıl fikir verirken nerdeydiniz :)