Galaxy s3 4G ROOT dosyası!

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Hala Galaxy S3 4G için Root dosyası bulamadım yardımcı olur musunuz?

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hepinize Ayrı Ayrı teşekkür ederim en yakın zamanda uygulayıp sonucu yazarım.

Tamam bende S III sanmıştım senin telefonu meyersem "s3"müş pardon.

Hocam ikidir Alaycı bir tavırla konularıma cevap yazıyorsunuz buna anlam veremiyorum Cahil olabilirim yada yanlış anlamış olabilirimo ayrı konu ama sizde açık konuşmayı deneyebilirsiniz...

Ben yukarıda size S III yerine S3 demeye çalışmadım siz yanlış okudunuz yada yanlış anladınız (!)

ben vermiş olduğunuz linkin SIII yani Gt-I9300 modeline ait bir konu olduğunu ancak benim aradığım SIII'ün 4G Yani Gt-I9305 modeline ait olduğunu belirtmeye çalıştım...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben sadece size demiyorum oradaki yazılarım size değil başkalarınadır ! Lütfen Samsung bölümüne girip sadece bir bakmanızı istiyorum kaç tane S III konusu var ilk sayfada geriye doğru gidin diyeceğim 120-200 konu filan vardır o yüzden sadece ilk sayfaya bakın. Siz üstünüze alınmayın benim bu konuşmalarım diğer insanlara. Size söylemiş gibi olmuş biraz, özür dilerim.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sadece size demiyorum oradaki yazılarım size değil başkalarınadır ! Lütfen Samsung bölümüne girip sadece bir bakmanızı istiyorum kaç tane S III konusu var ilk sayfada geriye doğru gidin diyeceğim 120-200 konu filan vardır o yüzden sadece ilk sayfaya bakın. Siz üstünüze alınmayın benim bu konuşmalarım diğer insanlara. Size söylemiş gibi olmuş biraz, özür dilerim.

Sizi Anlıyorum ancak Ülkemizde SIII 4G kullanan pek kimse yok forumda da buna ait konuda yok bu yüzden ayrı konu açıyorum.. neyse yanlış anlamışız bir birimizi =)