sdn46
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Benim telefon yurt dışı çıkışlı ve bugün güncelleme gelmiş Türkiye'ye de yakın zamanda gelir diye tahmin ediyorum 
güncellemeden sonraki hataları da yazarsan seviniriz :mrgreen:
şaka bir yana samsung kullanıcıları nasıl etkileyeceğini biliyor![]()
Benim telefon yurt dışı çıkışlı ve bugün güncelleme gelmiş Türkiye'ye de yakın zamanda gelir diye tahmin ediyorum
![]()
![]()
Başlığı iyi oku s3 yazıyor :w00t:S4 ün 4.3 güncellemesi çıkalı çok oldu diye biliyorum yaklaşık 2 hafta önce bi arkadaş güncellemiş tek şikayeti tuş takımı klavye olmaması![]()
ilk açıldığında baya kastı ama yeniden başlattıktan sonra neredeyse 2 kat hızlandı
Teşekkürler! Şimdilik ne şarjzda ne de telefonda kasma var. Benim telefonun kayıtlı olduğu ülke portekiz sürümü şimdilik stabil. Başka sorun olursa cevaplarım :thumbup1: Zaten s4de olan çoğu özellik yok 4.4le o özelliklerinde gelmesi bekleniyorHocam, vakti zamanında Resmi 4.3 ROMunu kurup belamızı bulmuştuk. Ama şu an yüklediğiniz galiba Güncelenmiş hali..
Sistemle ilgili izlenimlerinizi, deneyimlerinizi günden güne buradan aktarırsanız bize de yol göstermiş olursunuz.Ona göre hareket edelim.
Yaklaşık 2 ay 4.3 eziyetine katlanıp en sonunda CyanogenMod 11'i kurdum ve 4.4.2 ile devam ediyorum şu an. Eğer resmi ROM yeni güncellemeyle sorunların çoğunu çözmüş derseniz, ona göre hareket ederiz en azından
Bu arada Hayırlı olsun, 4.3ünüz..inşAllah sorunsuz devam eder.
http://www.sammobile.com/2013/11/04...olling-out-for-samsung-galaxy-s-iii-gt-i9300/ Burada hangi ülkeye gelip gelmediği yazıyor orjinal ise en geç 1 ay içinde gelir kieslede kontrol ethocam benim s3 te yurd dışı ve pasaporta kayıtlı ama bana güncelleme gelmedi nedeni nedir
Güncellemeden sonra mı oldu?Bir şey soracağım pin girme kısmında arkadaşlarım da 4.1.2 de burdaki gibi resim gözüküyor ancak bende arka plan siyah oluyor nedenini bilen birisi söyleyebilir mi
4.3 gelmedi mi?merhaba arkadaşlar, ben bi türlü 4.2.2 yi bulamadım ya, elinizde varsa paylaşrmısınz lütfen?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
merhaba arkadaşlar, ben bi türlü 4.2.2 yi bulamadım ya, elinizde varsa paylaşrmısınz lütfen?
hotfile a giremedm sammobile da bi türlü üye olamadım ya![]()
samsung iyice sinirlerimi bozmaya başladı. bi zamanlar bir bada belasına düşmüştük, tam bir yıl oyaladı bizi, sinirlerimizi alt-üst etti, sonra S3 ile android'e terfi ettik, kurtulduk o beladan. şimdi de bununla uğraşmaya başladık.
Diğer şirketler güncelleme bile vermiyor bu telefonun çıkış yılı 2012 kaç tane şirket vermiş 2012 modele ??Bize gelecek mi?? zeki murende 4.3 u gorecek mi ?? Samsungun en cok kar ettigi ulkelerden biri olan turkiyeyi boyle kenara atmasi gerçeği
Diğer şirketler güncelleme bile vermiyor bu telefonun çıkış yılı 2012 kaç tane şirket vermiş 2012 modele ??
Haklısın güncelleme konusunda apple hariç hepsi berbatKardesim 1 yildir ayni versiyondayiz o zaman daha 6 aylikti bu telefon bak htc one x e daha cabuk aldi
slm 4.3 hezimetinden sonra ben de CyanogenMod 10 stabil kurmuştum çok memnunum. CyanogenMod 11 den memnun musun hatalarla karşılaşıyor musunHocam, vakti zamanında Resmi 4.3 ROMunu kurup belamızı bulmuştuk. Ama şu an yüklediğiniz galiba Güncelenmiş hali..
Sistemle ilgili izlenimlerinizi, deneyimlerinizi günden güne buradan aktarırsanız bize de yol göstermiş olursunuz.Ona göre hareket edelim.
Yaklaşık 2 ay 4.3 eziyetine katlanıp en sonunda CyanogenMod 11'i kurdum ve 4.4.2 ile devam ediyorum şu an. Eğer resmi ROM yeni güncellemeyle sorunların çoğunu çözmüş derseniz, ona göre hareket ederiz en azından
Bu arada Hayırlı olsun, 4.3ünüz..inşAllah sorunsuz devam eder.
Güncellemeden sonra mı oldu?
slm 4.3 hezimetinden sonra ben de CyanogenMod 10 stabil kurmuştum çok memnunum. CyanogenMod 11 den memnun musun hatalarla karşılaşıyor musun
evet Nightly Mod yükledim hiç bi sorunla karşılaşmadım sen her gün nightly güncellemelerini indiriyor musunHocam, CM11 resmen kaymak gibi ya.. Şu âna kadar hiçbir problemle karşılaşmadım. Gerçi o 4.3 rezilliğinden sonra herşey güzel gelirdi ama..CM hakkaten bambaşka birşey.. Ayrıca günlük olarak sürekli güncellemeleri takip ediyorum.. için nerdeyse hergün güncelleme yapılıyor, Hocam. Yani kısacası, çok şükür gayet memnunum. Allah bozmasın diyelim![]()
evet Nightly Mod yükledim hiç bi sorunla karşılaşmadım sen her gün nightly güncellemelerini indiriyor musun
Hiç beklemeyin odin kullanarak 9300 serisine uyumlu romlardan birisini kurun gitsin ...