Galaxy S3 4.3 Güncellemesi

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim telefon yurt dışı çıkışlı ve bugün güncelleme gelmiş Türkiye'ye de yakın zamanda gelir diye tahmin ediyorum :cool:

vn9gw.png

vn9hk.png

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
güncellemeden sonraki hataları da yazarsan seviniriz :mrgreen:

şaka bir yana samsung kullanıcıları nasıl etkileyeceğini biliyor :)

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güncellemeden sonraki hataları da yazarsan seviniriz :mrgreen:

şaka bir yana samsung kullanıcıları nasıl etkileyeceğini biliyor :)
:D ilk açıldığında baya kastı ama yeniden başlattıktan sonra neredeyse 2 kat hızlandı

djyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim telefon yurt dışı çıkışlı ve bugün güncelleme gelmiş Türkiye'ye de yakın zamanda gelir diye tahmin ediyorum :cool:

vn9gw.png

vn9hk.png

S4 ün 4.3 güncellemesi çıkalı çok oldu diye biliyorum yaklaşık 2 hafta önce bi arkadaş güncellemiş tek şikayeti tuş takımı klavye olmaması :)

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S4 ün 4.3 güncellemesi çıkalı çok oldu diye biliyorum yaklaşık 2 hafta önce bi arkadaş güncellemiş tek şikayeti tuş takımı klavye olmaması :)
Başlığı iyi oku s3 yazıyor :w00t:

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
:D ilk açıldığında baya kastı ama yeniden başlattıktan sonra neredeyse 2 kat hızlandı

Hocam, vakti zamanında Resmi 4.3 ROMunu kurup belamızı bulmuştuk. Ama şu an yüklediğiniz galiba Güncelenmiş hali..
Sistemle ilgili izlenimlerinizi, deneyimlerinizi günden güne buradan aktarırsanız bize de yol göstermiş olursunuz.Ona göre hareket edelim.

Yaklaşık 2 ay 4.3 eziyetine katlanıp en sonunda CyanogenMod 11'i kurdum ve 4.4.2 ile devam ediyorum şu an. Eğer resmi ROM yeni güncellemeyle sorunların çoğunu çözmüş derseniz, ona göre hareket ederiz en azından :)

Bu arada Hayırlı olsun, 4.3ünüz..inşAllah sorunsuz devam eder.

djyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung kullanıcıların gözünü boyamak için bu güncelleme işini aceleye getiriyor o yüzden bazı açıkları görmezden gelip yayınlıyor şimdide alel acele 4.3 yayınladı inşallah açıkları kapatmıştır bak biz sony kullanıcısı olarak hala 4.3 ü bekliyoz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam benim s3 te yurd dışı ve pasaporta kayıtlı ama bana güncelleme gelmedi nedeni nedir

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam, vakti zamanında Resmi 4.3 ROMunu kurup belamızı bulmuştuk. Ama şu an yüklediğiniz galiba Güncelenmiş hali..
Sistemle ilgili izlenimlerinizi, deneyimlerinizi günden güne buradan aktarırsanız bize de yol göstermiş olursunuz.Ona göre hareket edelim.

Yaklaşık 2 ay 4.3 eziyetine katlanıp en sonunda CyanogenMod 11'i kurdum ve 4.4.2 ile devam ediyorum şu an. Eğer resmi ROM yeni güncellemeyle sorunların çoğunu çözmüş derseniz, ona göre hareket ederiz en azından :)

Teşekkürler! Şimdilik ne şarjzda ne de telefonda kasma var. Benim telefonun kayıtlı olduğu ülke portekiz sürümü şimdilik stabil. Başka sorun olursa cevaplarım :thumbup1: Zaten s4de olan çoğu özellik yok 4.4le o özelliklerinde gelmesi bekleniyor

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam benim s3 te yurd dışı ve pasaporta kayıtlı ama bana güncelleme gelmedi nedeni nedir
http://www.sammobile.com/2013/11/04...olling-out-for-samsung-galaxy-s-iii-gt-i9300/ Burada hangi ülkeye gelip gelmediği yazıyor orjinal ise en geç 1 ay içinde gelir kieslede kontrol et

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir şey soracağım pin girme kısmında arkadaşlarım da 4.1.2 de burdaki gibi resim gözüküyor ancak bende arka plan siyah oluyor nedenini bilen birisi söyleyebilir mi
Güncellemeden sonra mı oldu?

badboi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, ben bi türlü 4.2.2 yi bulamadım ya, elinizde varsa paylaşrmısınz lütfen?

merhaba arkadaşlar, ben bi türlü 4.2.2 yi bulamadım ya, elinizde varsa paylaşrmısınz lütfen?

hotfile a giremedm sammobile da bi türlü üye olamadım ya:(

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1

hotfile a giremedm sammobile da bi türlü üye olamadım ya:(
4.3 gelmedi mi?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bize gelecek mi?? zeki murende 4.3 u gorecek mi ?? Samsungun en cok kar ettigi ulkelerden biri olan turkiyeyi boyle kenara atmasi gerçeği

badboi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3 te çok sorun var diye duydum, şimdilik 4.2.2 yi yükliyimde bulabilirsem onuda yükleriz ya. varsa bildiğinz bi link paylaşabilirmisinz?

Reaksiyon puanı
10,315
samsung iyice sinirlerimi bozmaya başladı. bi zamanlar bir bada belasına düşmüştük, tam bir yıl oyaladı bizi, sinirlerimizi alt-üst etti, sonra S3 ile android'e terfi ettik, kurtulduk o beladan. şimdi de bununla uğraşmaya başladık.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
samsung iyice sinirlerimi bozmaya başladı. bi zamanlar bir bada belasına düşmüştük, tam bir yıl oyaladı bizi, sinirlerimizi alt-üst etti, sonra S3 ile android'e terfi ettik, kurtulduk o beladan. şimdi de bununla uğraşmaya başladık.

En iyisi güzel bi custom rom bulup kurmak. :)

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bize gelecek mi?? zeki murende 4.3 u gorecek mi ?? Samsungun en cok kar ettigi ulkelerden biri olan turkiyeyi boyle kenara atmasi gerçeği
Diğer şirketler güncelleme bile vermiyor bu telefonun çıkış yılı 2012 kaç tane şirket vermiş 2012 modele ??

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Diğer şirketler güncelleme bile vermiyor bu telefonun çıkış yılı 2012 kaç tane şirket vermiş 2012 modele ??

Kardesim 1 yildir ayni versiyondayiz o zaman daha 6 aylikti bu telefon bak htc one x e daha cabuk aldi

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

slm 4.3 hezimetinden sonra ben de CyanogenMod 10 stabil kurmuştum çok memnunum. CyanogenMod 11 den memnun musun hatalarla karşılaşıyor musun

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17

slm 4.3 hezimetinden sonra ben de CyanogenMod 10 stabil kurmuştum çok memnunum. CyanogenMod 11 den memnun musun hatalarla karşılaşıyor musun

Hocam, CM11 resmen kaymak gibi ya.. Şu âna kadar hiçbir problemle karşılaşmadım. Gerçi o 4.3 rezilliğinden sonra herşey güzel gelirdi ama..CM hakkaten bambaşka birşey.. Ayrıca günlük olarak sürekli güncellemeleri takip ediyorum.. Nightly Mod için nerdeyse hergün güncelleme yapılıyor, Hocam. Yani kısacası, çok şükür gayet memnunum. Allah bozmasın diyelim :)

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam, CM11 resmen kaymak gibi ya.. Şu âna kadar hiçbir problemle karşılaşmadım. Gerçi o 4.3 rezilliğinden sonra herşey güzel gelirdi ama..CM hakkaten bambaşka birşey.. Ayrıca günlük olarak sürekli güncellemeleri takip ediyorum.. için nerdeyse hergün güncelleme yapılıyor, Hocam. Yani kısacası, çok şükür gayet memnunum. Allah bozmasın diyelim :)
evet Nightly Mod yükledim hiç bi sorunla karşılaşmadım sen her gün nightly güncellemelerini indiriyor musun

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
evet Nightly Mod yükledim hiç bi sorunla karşılaşmadım sen her gün nightly güncellemelerini indiriyor musun

Evet Hocam ben hergün telefona kontrol ettirip indirerek kuruyordum.. Ama 3 gün önce yeni Update Edilmiş Resmi Android 4.3 ü indirip kurdum. Gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Problemlerin çoğu giderilmiş..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
21 ocak saat 09.30 dan itibaren türkiye yede güncelleme gelecekmiş. 21 ocak arkadaşlar

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet 21 ocak sabah saat 09.00 gibi başlanacağını yazildi

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hiç beklemeyin odin kullanarak 9300 serisine uyumlu romlardan birisini kurun gitsin ...