Galaxy S3 4.3 güncelleme sorunları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AsmenT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AsmenT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar, bu lanet olası güncellemeyi aldıktan sonra bir çok sorun oldu telefonumda, şarj aletim 2 saatte sadece %5 şarj ediyor nokia şarj makinesiyle normal şarj ediyor ama çok çabuk bitiyor. Müzik çaların içine etmişler şununla paylaş butonu yok artık (en lazım olanı) rehber eskisinden de geç açılıyor Ram seviyesi 580-600den aşağıya hiç düşmüyor. 1.300 lira verdiğimiz telefon şirketinin bize verdiği hizmete bakın...
Samsung apps'de uygulama açıklamalarında türkçe açıklama bile yok oysa en çok samsung ürünü tüketen ülke türkiye olduğu halde resmen rezalet birşey, samsung telefonlarını tercih etmeyi düşünen arkadaşlarıma sesleniyorum sakın böyle bir hataya düşmeyin.:hammer:

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
söylediğin şeyler güncelledikten hemen sonra benimde başıma geldi şarj sorunu kasmalar donma hata gibi birçok sorun fakat güncelledikten 5 veya 6 gün sonra bu olaylar bitti rehbere eskisinden daha hızlı giriyor bazı oyunlarda hiç donma olmuyor şarj süresi normale döndü

Yani bence sende biraz bekle belki normale döner biraz sabret olmazsa teknik servis veya farklı çözüm yollarından çözüm arayabilirsin

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekran kapaliyke sarj cok az gidiyor. Sen telefonu fabrika ayarlarina dondur. Gereksiz programlari devre disi birak

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonu cuma günü 4.3 e güncellemiştim. Sonra telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına döndürdüm. Güncelleyip fabrika ayralarına döndürmediğim süre içerisinde telefonda göüzkeyen bazı şeyler fabrika ayarlarına döndürdükten sonra gözüktü. Donma kasma hiç yok. Şarj daha uzun süre gidiyor bana göre. Rehbere galeriye çok daha hızlı giriyor bence. Uygulamadayken ana ekrana döndüğünde widgetler orda oluyor yani ekrana gelirsin 2 sn. sonra widgetler gözükür ya o durum yok. Tek sorunum (bu sanırım güncelleme öncesinde de vardı) ortadaki home tuşuna veya kilit tuşuna bastığımda kilit ekranı 2-3 sn. sonra geliyor. Ne yapabilirim bu konuda?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba dün akşam güncelleme sonrası telefonum çöktü kesinlikle açılmıyor ekran karanlık ve dolayısıyla usb bağlantısı ile bilgisayara da bağlanamıyorum servise göndereceğim samsung s3 çöpe atılacak bir telefon haline geldi artık:hammer:

AsmenT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncellemeyi aldıktan sonra tam 2 kere fabrika ayarlarını yükledim, şuan telefonda hiç bir uygulama yüklü değil. en büyük sorunum şarj olayı daha düne kadar çalışan orjinal şarjı güncellemeden sonra çalışmadı. Başka bir şarj makinesiyle idare ediyorum oda hızlı dolduruyor hızlı bitiyor. Batarya ömrünü uzatma gibi şansımız varmı?

A_V_C_I

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün akşam 4.3 güncellemesi yaptıktığımda şarjım doluydu.Bugun şarjım bittiğinde ise şarja taktığımda %50 den başladı ve %43 iniyor sonra %53, %56 ıniyor çıkıyor.Bence bu yeni gelen güncellemeyle oluşan bir sorun gibi gözüküyor.Çünkü cihaz 7 aylık.bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tahminimce bataryadan kaynaklanan bir sorun doldur boşalt denersen işine yarayabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle güncelleme sonrası rehberde kişi arattığımda sonuç vermesi 10 sn alıyor. Bir telefondan beklenilen en temel özellikleri yerine getiremiyor.

eco_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dün akşam güncelleme sonrası telefonum çöktü kesinlikle açılmıyor ekran karanlık ve dolayısıyla usb bağlantısı ile bilgisayara da bağlanamıyorum servise göndereceğim samsung s3 çöpe atılacak bir telefon haline geldi artık:hammer:
benimde oyle oldu ancak kieste acil durum yazıllım kurtarma ile kurtardım

kunkarito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle 4.3 yüklemeyin arkadaşlar cünkü benimde basima geldi yok şarj sorunu yok kilit ekran
gec geliyor yok telefon cok ram yiyor yok rehper gec geliyor yok müzik dinlerken kesintiler oluyor bence en iisi yine 4.1.2 sürümü ben suan bunu kullaniyorum 4.3 güncelleme rezil birsey olmuş kesinlikle gencelleme yapmayin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle 4.3 yüklemeyin arkadaşlar cünkü benimde basima geldi yok şarj sorunu yok kilit ekran
gec geliyor yok telefon cok ram yiyor yok rehper gec geliyor yok müzik dinlerken kesintiler oluyor bence en iisi yine 4.1.2 sürümü ben suan bunu kullaniyorum 4.3 güncelleme rezil birsey olmuş kesinlikle gencelleme yapmayin

Ben size katılmıyorum. ODİN üzerinden 4.3 güncellemesini yaptım ve şu anda telefon bariz bi şekilde daha hızlı. Güncellemeyi herşeyiyle doğru bir şekilde yapmayanların veya ekim sonunda gelen uyumsuz güncellemeyi indirenlerin sıkıntısı yaşaması çok normal

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben odin uzerinden yukledim telefonun şarzı 20 100 e 1.5 saate çıktı telefon süper hızlı eskiden el değmeyecek kadar ısınıyordu şimdi hiç ısınmıyor ram da normal belleği sil deyince 500 lere falan iniyor yeni telefon almış gibi oldum kısacası

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de aynı sorunlarım var akşam yatarken telefonu sarja takıyorum sabaha kadar anca %70 oluyor ve 1-2 saat içinde %50-40 lara düşüyor. Ayrıca telefonda kasılmalar başladı lanet olsun böyle güncellemeye !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba aynı sorunlar bende de var. rehbere girmek istediğimde kişi listesi güncelleniyor yazıyor ve hiç bir şey görünmüyor. ben iki gün önce güncelledim. ben de sizin gibi bekleyeyim mi acaba???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:offf yaa bende güncelleme yptımm =( ekraan iyii sorun yokk amaa tuaf bişe oldu yaa acaaip bişe

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendeki sorunu yaşayan varmıdır acaba.. 4.3 yükledim. cihazda 16 GB. sd kart takılı Ntfs formatında ancak cihaz kartı gördüğü halde telefondan biçimlendirme yapamıyorum. Ayrıca Google playden herhangi bir uygulama indirdiğimde telefon kendini resetliyor. Sd kartı çıkartıp aynı uygulamayı tekrar yüklediğimde hiçbir sıkıntı yok.

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Telefonu alalı 4 hafta oldu.İsviçre romu yüklü olduğu için güncellemeyi hemen alıyordu.Ancak ben eski romun performansını karşılaştırabilmek için hemen almadım.Bir hafta sonra aldım bende hiçbir sorun yok gayette performanslı kanaatimce rom dan kaynaklanan bir olay..

AsmenT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu garantiye yollamayı düşünüyorum, galeri çok geç açılıyor, geçen gün arkadaşım tam giderken numarasını istedim telefonu çıkarttım hiç abartısız 10 saniye açılmadı rehber, ordan çıktım telefona tıkladım oda açılmadı ne rezalet birşeydir bu verdiğimiz paranın hizmeti bumu yani? bazen tuş kilidi ekranı açılmıyor dokunuyorsun hiç oralı olmuyor, power tuşuna bastığımda ekran eskisinden dahada geç geliyor, telefonla görüşme yapıp telefonu kulağımdan alınca ekrana ışık gelmesi bile gecikti. Full batarya ekranı kapalı halde 2 saatte %10 gidiyor düşünebiliyormusunuz? telefonda 2 tane uygulama var şarj en fazla 12 saat gidiyor. 4.3 güncellemesini alıp bu tür sorunlarla karşılaşan arkadaşlar sorunlarını çözebildimi? Benim gibi mağdur olan bir sürü arkadaşım var bence burada, önerileriniz ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

YnsBzkrt

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım 😎

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende güncellemeyi normal bir şekilde almadım türkiyeye geldiği tarihten 4-5 gün sonra bana geldi, güncellemeyi sorunsuz yüklediğime eminim

AsmenT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şanslısın dostum yaşamanıda istemem hiç sağlıklı bir şey değil olur olmaz insanın sinirleri alt üst oluyor bazen

AsmenT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstersen şarkını başka bir yerde söyle yaşıtlarınla söyleyebileceğin bir yer olabailir ne dersin?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım çok şükür.Tek sorunum e-mail uygulaması mail gelince bildirim vermiyor ve instagram'a video yükleyemiyorum.Bu herkesde olan bir sorunmuş sanırım.

Sizde de e-mail uygulaması mail gelince bildirim vermiyor mu ? Var mı bu sorunu yaşayan?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Samsung'un mu var derdin var arkadaş. Cihaz kaba tabirle çöpleşmiş, gelen güncellemede elbet sorunlu olucak.

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bu sorunların hiçbirini yaşamadım. Sadece instagrama video yukleyemiyorum baska sorunum yok.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
E-Posta uygulaması mail gelince bildirim veriyor mu peki ?

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
E-posta hesabını telefonda acmadim ama bir deneyeyim, nasıl bildirim geliyormu yani bildirim cubuguna e posta var diye geliyor mu diye mi soruyorsun?