Galaxy s21 mi yoksa s21 fe mi
Arkadaşlar acil cevap
Arkadaşlar acil cevap
Exynos düşmanı seni, 2100 her türlü 888 den iyi alma şansım vardı 888 ama bilerek 2100 aldım iyiki de 2100 almışım ?Aralarında ki 1500 TL fiyat farkına değecek bir şey göremedim ben.
Açıkçası ben kendime alacak olsam S21 alırdım. ( S21 FE snapdragon modeli Türkiye'ye gelse onu al derdim ama bu ikisi arasında S21 bence.)
Samsung Galaxy S21 5G - Samsung Galaxy S21 FE 5G - Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) (128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S21 5G - Samsung Galaxy S21 FE 5G - Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Exynos düşmanı seni, 2100 her türlü 888 den iyi alma şansım vardı 888 ama bilerek 2100 aldım iyiki de 2100 almışım ?
SD 888 güç tüketimi açısından Exynos 2100'den daha iyi ama sizin dediğiniz ''bu pil neden dayanmıyor'', özellikle ''bu telefon neden kasıyor'' ve ''neden ısınıyor'' gibi yorumlarınız asılsızdır, son 4-5 yıl içerisinde Exynos 990 dışında herhangi bir sorunlu SoC üretilmedi, özellikle Exynos 9820 yani S10+'ın işlemcisi öyle bir işlemci ki fotoğraf işlemesi şu an gece çekimlerinde 12 Pro Max'den daha iyi, ayrıca kendisinin rakibi olan XS serisi yani A12'li cihazlardan arayüzdeki grafik işlemcisini kısıtlayan servisleri kapattığımızda daha stabil bir performans veriyor. Kaldı ki biz burada A13 ve A14 arası bir işlemci olan Exynos 2100'den bahsediyoruz, en az 3-4 yıl sorunsuz ve güçlü bir deneyim yaşatacaktır.1 sene sonra görürüm seni forumlardaAbii bu pil neden dayanmıyor abi bu telefon neden kasıyor veya neden ısınıyor diye konular açarken
Snapdragon candır...
Bence samsung = exynos ?990 kullanmadım bilmiyorumAklımı karıştırmayın çekinerekten s21 aldım
Bende sd ciyim
2100 nasıl bakalım memnun edecekmiBence samsung = exynos ?990 kullanmadım bilmiyorum
Eder her türlü ? mayıstan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım2100 nasıl bakalım memnun edecekmi
Yaw he he çevremde bi dünya s21 kullanan var ben dahil hiçbirimizde böyle bir sorun yok boş konuşuyorsun2 hafta sonra gelirsin buraya amoled ekran yanığı var, Batarya şişti iyi gitmiyor, Kamerası çok kötü instagramda, 2 ay sonra gelirsin s21 e android bilmem kaç rom nerden buluruz güncelleme gelmiyor 6 ay sonrada aylarca sahibindende bekler ama sen bilirsin
10 liraya sat 6 lira koy iPhone 11 al. 2 hafta sonra en büyük elmacı fanboy sensinYaw he he çevremde bi dünya s21 kullanan var ben dahil hiçbirimizde böyle bir sorun yok boş konuşuyorsun
S21 Fe nin S21 e göre artıları 1-Ekranın daha büyük olması 2-Arka kamerada daha iyi hdr ve zoom performansı S21 in S21 Fe ye göre artıları 1-Tek elle kullanım rahatlığı 2-Daha iyi ekran kalitesi 3-Daha iyi ön kamera ikisi arasında S21 almak bence daha mantıklı.Galaxy s21 mi yoksa s21 fe mi
Arkadaşlar acil cevap
Exynos 2100 verimlilik dışında her noktada sorunsuz çalışan,Samsungun son zamanlarda çıkardığı en iyi işlemcilerden biri.Siyaset konusunda olduğu gibi burdada boş yapıyorsun.Övdüğün 888 2100 den daha fazla ısınıyor,daha fazla pil tüketiyor.1 sene sonra görürüm seni forumlardaAbii bu pil neden dayanmıyor abi bu telefon neden kasıyor veya neden ısınıyor diye konular açarken
Snapdragon candır...