Soru Galaxy S20 FE şarjı ne kadar gider?

Kuzu2195

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
s20 fe sd versiyonu şarjı 1 günü çıkarır mı? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
s20 fe sd versiyonu şarjı 1 günü çıkarır mı? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim
Ben cihazı kullanmadım ancak gelen yorumlar 1 günü çıkarıyor diyor. Özellikle Exynos'da olan telefonu kullanmıyorken de giden şarj meselesi Snapdragonlu versiyonda yokmuş. Youtube'da pil testi yapanlar var, onlara da bakabilirsiniz.

Kuzu2195

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ben cihazı kullanmadım ancak gelen yorumlar 1 günü çıkarıyor diyor. Özellikle Exynos'da olan telefonu kullanmıyorken de giden şarj meselesi Snapdragonlu versiyonda yokmuş. Youtube'da pil testi yapanlar var, onlara da bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim mi10t ile arasında kaldım da

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Teşekkür ederim mi10t ile arasında kaldım da
Açıkçası benim tavsiyem S20 FE'den yana olur. Tabi ki Snapdragonlu versiyonu olursa. AMOLED ve IPS farkı var, onun dışında Samsung'un One UI arayüzü falan da daha başarlı. Bence zaten bu fiyata alınabilecek en iyi modeldir S20 FE. Tabi ki sonunda kararı siz vereceksiniz ama benim tavsiyem bu yönde.
Bu videoya da bakabilirsiniz: Baştan sona izlemenizi tavsiye ederim.

Kuzu2195

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Açıkçası benim tavsiyem S20 FE'den yana olur. Tabi ki Snapdragonlu versiyonu olursa. AMOLED ve IPS farkı var, onun dışında Samsung'un One UI arayüzü falan da daha başarlı. Bence zaten bu fiyata alınabilecek en iyi modeldir S20 FE. Tabi ki sonunda kararı siz vereceksiniz ama benim tavsiyem bu yönde.
Bu videoya da bakabilirsiniz: Baştan sona izlemenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Oyun oynamadığım sürece günü çıkartır.Snapdragonlu S20 Fe aldığında arayüze canlı olmayan siyah tema yada duvar kağıdı yükleyip Dark mode u aktif edersen kafan rahat kullanırsın.

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Oyun oynamazsan çıkartıyor ben kullanıyorum sorularını sorabilirsin.

Kuzu2195

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Oyun oynamadığım sürece günü çıkartır.Snapdragonlu S20 Fe aldığında arayüze canlı olmayan siyah tema yada duvar kağıdı yükleyip Dark mode u aktif edersen kafan rahat kullanırsın.
Öyle telefon kullanmakta ? teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynamazsan çıkartıyor ben kullanıyorum sorularını sorabilirsin.
Ön kamera ve batarya olarak çekincelerim var mesela sabah 8 9 gibi şarjdan alsam kaça kadar gider şarjı

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416

Ön kamera ve batarya olarak çekincelerim var mesela sabah 8 9 gibi şarjdan alsam kaça kadar gider şarjı
Ben okula 7 de gidiyorum günde 1.5 saat youtube'dan video izliyorum 30dk felan santranç oynuyorum yani bi 4 saat kullanıyorum akşam 6 da yüzde 40 kalıyor.Çok fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum ama bence gayet yeterli.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Ön kamerası iyi değil.Batarya konusunda hangi uygulamaları kullandığını yazarsan sana net bir cevap verebilirim.

Kuzu2195

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ön kamerası iyi değil.Batarya konusunda hangi uygulamaları kullandığını yazarsan sana net bir cevap verebilirim.
Genelde telegram whatsapp youtube twitter bunlar arasında geçiyor zamanım

Ben okula 7 de gidiyorum günde 1.5 saat youtube'dan video izliyorum 30dk felan santranç oynuyorum yani bi 4 saat kullanıyorum akşam 6 da yüzde 40 kalıyor.Çok fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum ama bence gayet yeterli.
Teşekkür ederim ☺️

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Genelde telegram whatsapp youtube twitter bunlar arasında geçiyor zamanım

Teşekkür ederim ☺️
Bu uygulamalarla Akşam 22-00 gibi yüzde 35-40 arası bataryan kalır.Diğer gün öğleye doğru takarsın.