Ben cihazı kullanmadım ancak gelen yorumlar 1 günü çıkarıyor diyor. Özellikle Exynos'da olan telefonu kullanmıyorken de giden şarj meselesi Snapdragonlu versiyonda yokmuş. Youtube'da pil testi yapanlar var, onlara da bakabilirsiniz.s20 fe sd versiyonu şarjı 1 günü çıkarır mı? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim
Teşekkür ederim mi10t ile arasında kaldım daBen cihazı kullanmadım ancak gelen yorumlar 1 günü çıkarıyor diyor. Özellikle Exynos'da olan telefonu kullanmıyorken de giden şarj meselesi Snapdragonlu versiyonda yokmuş. Youtube'da pil testi yapanlar var, onlara da bakabilirsiniz.
Açıkçası benim tavsiyem S20 FE'den yana olur. Tabi ki Snapdragonlu versiyonu olursa. AMOLED ve IPS farkı var, onun dışında Samsung'un One UI arayüzü falan da daha başarlı. Bence zaten bu fiyata alınabilecek en iyi modeldir S20 FE. Tabi ki sonunda kararı siz vereceksiniz ama benim tavsiyem bu yönde.Teşekkür ederim mi10t ile arasında kaldım da
Teşekkür ederimAçıkçası benim tavsiyem S20 FE'den yana olur. Tabi ki Snapdragonlu versiyonu olursa. AMOLED ve IPS farkı var, onun dışında Samsung'un One UI arayüzü falan da daha başarlı. Bence zaten bu fiyata alınabilecek en iyi modeldir S20 FE. Tabi ki sonunda kararı siz vereceksiniz ama benim tavsiyem bu yönde.
Bu videoya da bakabilirsiniz: Baştan sona izlemenizi tavsiye ederim.
Oyun oynamadığım sürece günü çıkartır.Snapdragonlu S20 Fe aldığında arayüze canlı olmayan siyah tema yada duvar kağıdı yükleyip Dark mode u aktif edersen kafan rahat kullanırsın.s20 fe sd versiyonu şarjı 1 günü çıkarır mı? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim
Öyle telefon kullanmakta ? teşekkür ederimOyun oynamadığım sürece günü çıkartır.Snapdragonlu S20 Fe aldığında arayüze canlı olmayan siyah tema yada duvar kağıdı yükleyip Dark mode u aktif edersen kafan rahat kullanırsın.
Ön kamera ve batarya olarak çekincelerim var mesela sabah 8 9 gibi şarjdan alsam kaça kadar gider şarjıOyun oynamazsan çıkartıyor ben kullanıyorum sorularını sorabilirsin.
Ben okula 7 de gidiyorum günde 1.5 saat youtube'dan video izliyorum 30dk felan santranç oynuyorum yani bi 4 saat kullanıyorum akşam 6 da yüzde 40 kalıyor.Çok fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum ama bence gayet yeterli.Öyle telefon kullanmakta ? teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ön kamera ve batarya olarak çekincelerim var mesela sabah 8 9 gibi şarjdan alsam kaça kadar gider şarjı
Ön kamerası iyi değil.Batarya konusunda hangi uygulamaları kullandığını yazarsan sana net bir cevap verebilirim.Öyle telefon kullanmakta ? teşekkür ederim
Ön kamera ve batarya olarak çekincelerim var mesela sabah 8 9 gibi şarjdan alsam kaça kadar gider şarjı
Genelde telegram whatsapp youtube twitter bunlar arasında geçiyor zamanımÖn kamerası iyi değil.Batarya konusunda hangi uygulamaları kullandığını yazarsan sana net bir cevap verebilirim.
Teşekkür ederimBen okula 7 de gidiyorum günde 1.5 saat youtube'dan video izliyorum 30dk felan santranç oynuyorum yani bi 4 saat kullanıyorum akşam 6 da yüzde 40 kalıyor.Çok fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum ama bence gayet yeterli.
Bu uygulamalarla Akşam 22-00 gibi yüzde 35-40 arası bataryan kalır.Diğer gün öğleye doğru takarsın.Genelde telegram whatsapp youtube twitter bunlar arasında geçiyor zamanım
Teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederiim?Bu uygulamalarla Akşam 22-00 gibi yüzde 35-40 arası bataryan kalır.Diğer gün öğleye doğru takarsın.