geçenlerde 2.3.6 dan 4.0.3 e güncelledim ve ilk hafta ekran sensör sorunu yaşadım factory reset yapmama rağmen düzeltemedim daha sonra wipe cache partition resetini denedikten sonra sorunu çözdüm ancak 2-3 gün sonrasında bir başka sorunla karşılaştım sorun wi-fi acma kapama butonuna tıkladıktan sonra wi-fi açılmıyor kısık ışık yanıp öylece duruyor ve daha sonrasında wi-fi tamamen kapanıyor bundan sonra da kendiliğinden bağlanmaya çalışıyor ve aynı durum sürekli tekrarlanıyor
kısaca wi-fi yi açamıyorum internete bağlanamıyorum hatta etraftaki wireless cihazlarını bile taramıyor
sorunu internette çok araştırmama rağmen çözümü bulamadım internetteki sorunlar daha çok modem den kaynaklı sorunlar benim sorunumun telefonda olduguna eminim
bi el atsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler
kısaca wi-fi yi açamıyorum internete bağlanamıyorum hatta etraftaki wireless cihazlarını bile taramıyor
sorunu internette çok araştırmama rağmen çözümü bulamadım internetteki sorunlar daha çok modem den kaynaklı sorunlar benim sorunumun telefonda olduguna eminim
bi el atsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler