Galaxy S2 Wi-Fi Sorunu (Farklı Bir Sorun)

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
geçenlerde 2.3.6 dan 4.0.3 e güncelledim ve ilk hafta ekran sensör sorunu yaşadım factory reset yapmama rağmen düzeltemedim daha sonra wipe cache partition resetini denedikten sonra sorunu çözdüm ancak 2-3 gün sonrasında bir başka sorunla karşılaştım sorun wi-fi acma kapama butonuna tıkladıktan sonra wi-fi açılmıyor kısık ışık yanıp öylece duruyor ve daha sonrasında wi-fi tamamen kapanıyor bundan sonra da kendiliğinden bağlanmaya çalışıyor ve aynı durum sürekli tekrarlanıyor

kısaca wi-fi yi açamıyorum internete bağlanamıyorum hatta etraftaki wireless cihazlarını bile taramıyor

sorunu internette çok araştırmama rağmen çözümü bulamadım internetteki sorunlar daha çok modem den kaynaklı sorunlar benim sorunumun telefonda olduguna eminim

bi el atsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler

WhiteNegro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın bahsettiği problemin aynısını bende yaşamaktayım, internette aramadığım yer kalmadı çözümünü bulamadım garantiye verip 2-3 hafta uğraşmakta istemiyorum inşallah bilen birileri çıkar.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Full Wipe orjinal bir ICS romunu Odin ile cihazınıza yükleyiniz ve öyle deneyiniz genellikle full wipe orjinal romlarla bu tip sorunlarınız düzelir. Gingerbread'den ICS'e geçişler hali hazırda zaten sorunlu kernel uyumundan dolayı. Bir de custom rom kullanıyorsanız sorun daha da artabiliyor. Onun için stock bir Full wipe ICS rom ile önce bir sorunlarınızı çözün sonra root işlemini yapıp custom rom yükleyebilirsiniz.

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
rom root işleriyle fazla alakadar değilim bu yüzden telefon sistemi alındığı günkü gibi orjinal rom yüklemeyi öğrenmek falan çok gerek duymuyorum ama telefonu garantiye de yollamak istemiyorum bu süre içerisinde telefonsuz kalmak kötü olacak
yinede cevap için teşekkürler [MENTION=30087]ulash[/MENTION]
yok mu şöyle şurdaki şu ayarı düzelt türünden yada ne biliyim şu programı yükle düzelir türünden bir cevap verecek arkadaş

dupont

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya allah rızası için biri de çıkıp şu sorunun çözümünü söylese ya! :(

eeryilmaz95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farklı kerneller deneyin siyah kernel mesela(tavsiye ederim), sorun çözülecektir. Ama cihaz garanti dışı kalır. Başka bir rom yükleyerek de çözülebilir belki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorunu düzeltecek biri yok maalesef. çözümü de yok şu ana kadar hiçbiyerde görmedim. herhalde 4.1.1 ile düzelecek

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu Android yükseltmeleri çok karışık be İOS kadar kolayı yok bence

aktas.hkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android de üretici sıkıntısı mevcut. samsung saf android sürümüne touchwitz arayüzünü gömmek için, HTC sense arayüzünü gömmek için bekliyorlar da bekliyorlar. bir de gömdükleri zaman sorun çıkabiliyor s2 de ki wi-fi sorunu gibi

en temizi google nexus cihazları almaktır ;) çıkar çıkmaz sorunsuz yükleyebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de benzer sorun yaşıyorum.

Wi-fi normal olarak çalışıyor. Ama bir kaç kere açıp kapadıktan sonra yeniden açarken yarı açık (kısık yeşil gibi) kalıyor bir süre. Ben telefonu yeniden başlatmazsam bir kaç dakika öyle kalıp kendiliğinden yeniden başlatıyor ve pil neredeyse %40-50 gibi azalıyor. Pili bi kaç dakika içinde bu kadar harcaması ve telefonun deli gibi ısınması bana donanımsal bi hata olduğunu düşündürüyor.

Ama restart sonrasında yine düzgün kullanabiliyorum. Bu yüzden ben de servise vermeyi düşünüyorum son çare olarak. servise bir kere giden üründen bir daha hayır gelmemeye başlıyor. bir de S2'nin üretimi durdu galiba ki hiç bir yerde bulunmuyor. Donanımsal bi sorun olduğunda da parça değişimi yapmayıp direk anakart değiştiriyorlar genelde. Bir de I9100 yerine, üretimi durdu diye I9100G anakartı koyarlar mı acaba diye de endişelerim var.

(bu arada hala stock rom kullanıyorum) içindeki son yazılımı (4.0.3) da belki sorun çözülür diye bir kere de servise yükletmiştim. sorun hala aynen devam ediyor.

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
takılmalar bende de oluyordu 4.0.3 te ara ara kapatıp açıyordum düzeliyordu. Şimdi 4.1.2 ye geçtim daha yapmadı hiç.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
romla alakası yok teknik bir arıza nemden oluyor bende de oldu verdim tamirciye 60tl ye yaptırdım..