Galaxy S2 USB bellek sorunu

ozgemus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba galaxy s2 kullanıyorum bi kaç ay önce telefonu formatlayıp tekrar jelly bean yükledim. O zamandan beri sürekli takılıyor, ısınıyor, resetleniyor. Telefondaki fotoğrafları bilgisayara kopyalayıp silmek istedim ama usbden bağladığımda bilgisayar telefonu görmedi "usb aygıtı tanınmadı" dedi. Başka bilgisayarda denediğimde de aynı hatayı aldım. Daha sonra fotoğrafları müzikleri silmeye çalıştım. Fotoğrafları biraz silebildim. Daha sonra galeriyi açtığımda yeterli alan yok uyarısı aldım ve açılmadı. Tüm dosyalar deyip ordan resim müzik silmeye çalıştığımda da silindi diyor ama silmiyor. Telefonu odin moduna getirdiğimde de odin telefonu görmüyor.
telefonda 700 mblık boş alan var.
Ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

atakanfurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuya direk giriyim bende samsung galaxy s2 kullanıcısıyım,ama ben 4.1.2 bir zarar görmedim ilk önce hard reset at sonra olmassa eski roma (2.3.6) dön yine 4.1.2 kur ama düzgün rom olsun bilindik sitelerden indir :D saygılar "_"

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sızıntı rom olan 4.1.2 yi yüklemiş olabilirsin. Telefonu formatla ve daimi olarak önbellek temizleyici kullan, marketteki adı da böyle. Galeri için quicpic uygulamasını kullan. Telefonu oyunlara girmeden önce FMR memory programı ile rami temizle.