Galaxy s2 mi s3 mini mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogzcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ogzcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s2 ile s3mini arasında kaldım s2 performansta ağır basıyor fakat eski bir telefon olduğundan biraz çekiniyorum. Eğer ikisinide alma derseniz nexus 4 ve s3 ne zamn 1000 tl civarı olur ? Haziranla Ağustps arası birçok telefon çıkıcak iyolar ucuzlar mı ozamna kadar ? tavsiyeleriniz...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Galaxy S2 s3 mini den daha iyi. yani ikisi arasında kesinlikle s2
ama madem ağustosa kadar bekleyebilirsin s3 illaki düşer 1000tl altına. :)

Birde şu açıdan bakmak gerek. Sen telefonla neler yapıyorsun? yani internete gireyim arada oyun oynayayım filan diyorsan s2 uygundur sana.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
iki telefon arasında s2 tabiki ama yazı beklerim diyorsan fiyatlar dahada düşer s4 ün satışa çıkmasıyla s3 ve diğer modellerde indirim olacaktır.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tabiki S2, performans olarak yeterli diyorsan Jelly bean güncellemeside alacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 Mini Bence. Sony kullanıcısıyım ama iki samsungu uda elime aldım. S3 Mini çok daha kaliteli. Jelly Bean Güncellemesinden sonra ne güncellemeler alacağına bakar isen yeni telefon her zaman iyidir.

Mat35

Asistan
Reaksiyon puanı
10
S2 Daha mantıklı.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
S3 mini diyorum, ilerde s2 'e göre daha fazla destekleneceğini düşünüyorum.

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben S3 mini kullanıcı olarak, sağlamlık bakımından ve performans olarak kesinlikte S2 diyorum.Ama Android güncellemelerine uygulamalara vs önem veriyorsan, tabiki S3 mini. .

hakan58010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasa göreselligi olarak s3 mini tercih edilebilir fakat performans olarak bence s2 . ayrıca güncelleme vs takıntısı olan zaten boş durmaz root yapar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung un güncelleme ve destek konusundaki bahanesi hep cihazların bir sonraki sürüme yetersiz kalacağı yönünde. S2 S3 miniden daha yüksek özellikli olduğu için s3 miniden daha az güncelleme almaz. ve dünyadaki satış miktarınıda göz önüne alırsak belki s3 miniden daha güncel olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben hem oyun oynarım hemde internete girerim ve faceden top eleven acarmı