Galaxy s2 Kurtulurmu ?

kaygulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler dün akşam telefonu masanın üstünde şarjı bitmiş vazıyette balkonda(üstü açık teras) unutmuşum tel masanın üstündeydi biraz cukurlu bi bölgedeydi yağmur yağdı bittikten sonra kafama zank etti
s20.gif
s20.gif
s20.gif
s20.gif
s20.gif
s20.gif
telfonu yarısı suya gömülmüş halde buldum ilk müdahele olarak süpürgeyle içini cektim su an yoğun bakımda piriç dolu kavanozun içinde yatıyo sizce durumu ne olur ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
telefonu açmaya çalışmazsan ve içerisindeki nemi tamamiyle çekebilirsen(pirinç ile) bi sorun olmaz :) ama küçük bir ihtimal bu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benzeri olay benimde başıma geldi üzerine su döküldü, ben bezle kurulayıp hemen pirince yatırdım, 3 gün beklettim çıkardığımda hafif nem kalmıştı ama telefona hiçbişey olmadı. Benden sana tavsiye 3.5 gün felan kalsın orda, işini garantiye almış olursun.

kaygulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benzeri olay benimde başıma geldi üzerine su döküldü, ben bezle kurulayıp hemen pirince yatırdım, 3 gün beklettim çıkardığımda hafif nem kalmıştı ama telefona hiçbişey olmadı. Benden sana tavsiye 3.5 gün felan kalsın orda, işini garantiye almış olursun.
Nekadar nem kaldığınınerden anladın ben dokunuyorum kuru :D

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1-2 gün geçmesini bekle hemen açma olmaz yoksa.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana kalırsa 3 gün prinç te kalsın kavanozdan cıkardıktan ılk 6 saat ıcınde pıl takma ve kessınlıkle yenı bır pıl al orjınal s2 pılı bul bır magazadan al cunku pıl hasar gormus olabılır elektrık kacırabılır bunu ıstemezsın.

kaygulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapalı kavanozda nasıl buharlaşıyo :s

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
çok guzel yöntemmiş dogru pirinç su çeker neden aklıma gelmediyse :D

kaygulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler s2 yi pirinç banyosundan cıkardım şu an sorunsuz kullanıyorum onu sizin dualarınız dünyaya döndürdü hepinize şukar şelale

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler s2 yi pirinç banyosundan cıkardım şu an sorunsuz kullanıyorum onu sizin dualarınız dünyaya döndürdü hepinize şukar şelale
:) Ben bile sevindim :) Bende yakında bir banyo yaptırmayı düşünüyorum benim telefona, perşembe gibi. Videoyada alacağım inşaAllah :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hadi acele et cabuk iyice pislenmeden arap sabunu istersen alayim :)
Yok var bende :D Ama kardeşim bir nasip olmadı yaf. Gidemedim. Kaç gündür gitmeye çalışıyorum yok Beşiktaştaki olaylar falandı filandı. Ama inşaAllah salı gidicem bıktım artık. Kirli kirli telefon sağına soluna bişiler yapışmış :D

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yok var bende :D Ama kardeşim bir nasip olmadı yaf. Gidemedim. Kaç gündür gitmeye çalışıyorum yok Beşiktaştaki olaylar falandı filandı. Ama inşaAllah salı gidicem bıktım artık. Kirli kirli telefon sağına soluna bişiler yapışmış :D

nasıl pisliksin ya :D telefona ağzındaki sakızları yapıştır sonra orasına burasına bi şeyler yapışmış de :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
nasıl pisliksin ya :D telefona ağzındaki sakızları yapıştır sonra orasına burasına bi şeyler yapışmış de :D
:D Hemen beni pislik yaptın sende yaf :) Önemli olan iç güzellik :P Yok sakız filan yapıştırmadım Allah'a şükür :) Ama yemekti falandı filandı bilemem belki dökülmüş olabilir veya elim yağlıyken ellemiş olabilirim :D

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
:D Hemen beni pislik yaptın sende yaf :) Önemli olan iç güzellik :P Yok sakız filan yapıştırmadım Allah'a şükür :) Ama yemekti falandı filandı bilemem belki dökülmüş olabilir veya elim yağlıyken ellemiş olabilirim :D

belki onada yedirmeye çalıştın "hanimiş uçak geliyor" :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yağlı ellerle vıcık vıcık :D