Galaxy S2 Kullanıcıları Buraya :)

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yakın zamanda S2 almayı planlıyorum kullanan arkadaşlarıma birkaç sorum olacak ;

1)Oyun performansı Nasıl Donma takılma kasma vs ?
2)Ebat olarak Büyüklüğü rahatsız ediyormu ?
3)720p Videoları oynatıyormu ?
4)Wifi Performansı nasıl webte hızlımı ?
5)Müzik performansı nasıl arayüzü vs ?
6)En son hangi güncellemeyi alıyor ? (İcecream,Jelly bean )

Sonuç olarak bu telefonu alırsam pişman olurmuyum yoksa Gönül rahatlığıyla almalımıyım ?

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ebat olarak rahatsız etmez hatta belli bir süre sonra daha büyük bir telefona geçmek isteyebilirsin,webde birçok telefondan hızlıdır işini rahatlıkla görebilecek bir hızı vardır, bazı oyunlarda illaki takılma olur ama ne tür oyunlar oynuyucağına bağlı mesela benim s3 de ganster rioda takılmalar oluyor ama blood gloryde takılma olmadan rahatlıkla oynuyabiliyorum oyunlara göre değişir güncelleme olarak 4.1.2 yi alıcak diye biliyorum ben 720 p videoları rahatlıkla oynatır wifi performansı acevre etmenlerine göre değişir gidipde 50 metre uzakdan nete girmiyiceksin :D bence gönül rahatlıgıyla alabilirsin s3 çıkmasaydı bende s2 alıcaktım zaten :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yanlis anlama da birader sorularin epey bir sacma. S2 1080p video bile oynatir. Hem de AC3, DTS destekli. Ciktigi donemin en iyi telefonu secilen bir modelden pismanlik duyacaksan hic telefon alma zaten. Bu telefonu sorgulamak kallavi kufur etmek gibidir.

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yanlis anlama da birader sorularin epey bir sacma. S2 1080p video bile oynatir. Hem de AC3, DTS destekli. Ciktigi donemin en iyi telefonu secilen bir modelden pismanlik duyacaksan hic telefon alma zaten. Bu telefonu sorgulamak kallavi kufur etmek gibidir.

Telefonu sen üretmiş gibi konuştun.

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
daha fazla naktin varsa s3 yoksa pişmanlık duyamayacağın verdiğine fazlasıyla değecek bir telefon

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Telefonu sen üretmiş gibi konuştun.

Aslında doğru yazmış arkadaş. Video uygun kodek ile kodlanmışsa 1080p video oynatıyor. Zaten uygun kodlanmamış 720p videoyu en güçlü cihazlar bile oynatırken zorlanır. Çünkü donanım hızlandırması denen bir olay var ve artık birçok cihaz aynı özelliklere sahip video oynatma konusunda.

Oyunlar kasmıyor. Kafan rahat olsun. Cihaz oldukça güçlü.

Büyüklüğü rahatsız etmiyor. Kolayca alışırsın. Tek elle kullanmak sorun değil.

Wireless performansı bağlandığın hattın performansına eşit. Yavaşlama vb. durumlar yok.

Müzik performansı orta karar. Çok yüksek ses seviyeleri bekleme. Sesin kalitesi iyi. Sadece kulaklık patlatacak kadar yüksek seviyede gürültü yok. Müzik oynatıcısının arayüzü güzel. Beğenmezsen de market var. İstediğin uygulamayı kurabilirsin.

En son Jelly Bean alır bu cihaz. 4.2'yi alacağı bile şüpheli. Çünkü 18 ayını doldurdu. Jelly Bean'in gelmesi bile büyük nimet. Özellikle diğer firmalara bakarsak. Ancak Jelly Bean oldukça iyi görünüyor şu anda. Cihazı olabileceği en iyi duruma getiriyor diyebilirim. Bu ay içerisinde resmi sürüm (4.1.2) yayınlandığında tam performansını görürüz.

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2. el almak ya da pasaport kayıtlı telefon almak sonradan sorun çıkarırmı sizce ?