Galaxy s2 Acilmiyor!

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende 2.3.3 vardi s2 , kernel yüklicektim ona işte yanliş bişiler yaptim belli burasi telefon acilmiyor, samsung yaziisinda geri gidiyor telefonda rom yok suan sanirim, telefoncuya götürdüm
20 farklı rom denedim hepsi yarida kaldi dedi
telefonun usb okumuyor download mod da dedi
hafiza kartiyla denedim onlada olmadi dedi şuan elim kolum bagli hiçbirşey yükliyemiyorum
garantiside yok, sadece uyumsuz kernel yükledim diye telefonumu çöpe atmak zorundamıyım :( hiç mi çözümü yok ? bitane samsung bayisi var burda garanti kabul eden, ( resmi samsung sitesi verdi adresi ) garanti olmayan cihazlarada para karsılıgı yapiyolarmiş onlara götürücem ama yeterki gitmesin telefon bu kadar basit mi çöpe mi aticam şimdi

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Recovery gir, wipe data çek düzelir. Düzelmezse anakart değişecek geçmiş olsun.

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wipe data felanda olmuyo gibiydi sanirim yani ona benzer bişi yapmiştim olmamişt emin değilim ama , illaki telefoncu yapmiştir onuda anakart ne kadar :(

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Çok bi bilgim yok kardeş netten bak biraz. Tekrar geçmiş olsun.

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler,
jtag işlemi ile birşeyler yapamam mi

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Merhaba bende 2.3.3 vardi s2 , kernel yüklicektim ona işte yanliş bişiler yaptim belli burasi telefon acilmiyor, samsung yaziisinda geri gidiyor telefonda rom yok suan sanirim, telefoncuya götürdüm
20 farklı rom denedim hepsi yarida kaldi dedi
telefonun usb okumuyor download mod da dedi
hafiza kartiyla denedim onlada olmadi dedi şuan elim kolum bagli hiçbirşey yükliyemiyorum
garantiside yok, sadece uyumsuz kernel yükledim diye telefonumu çöpe atmak zorundamıyım :( hiç mi çözümü yok ? bitane samsung bayisi var burda garanti kabul eden, ( resmi samsung sitesi verdi adresi ) garanti olmayan cihazlarada para karsılıgı yapiyolarmiş onlara götürücem ama yeterki gitmesin telefon bu kadar basit mi çöpe mi aticam şimdi

Odin ile rom yüklemeyi denedinmi kardeş, bu gibi yanlış kernel yüklemelerde odin bu işe çare olur diye biliyorum.

blackwolf35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tel download moda giriyormu giriyorsa bi tane pc odin ac usb kablosuyla cihazi tak biraz bekle eger pc telefonun driver otomatik yuklemezse sen yukle pc internetten bak galaxy s2 usb driver diye arat bulursun odin baglanirsa stock yani orjinal rom at tabi telefonun brick olmadiysa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"...onlara götürücem ama yeterki gitmesin telefon bu kadar basit mi çöpe mi aticam şimdi"

onu telefonu kurcalamadan önce düşünecektin. 20 tane rom yüklenir mi? :D

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20 rom adamın dediği şey lafin gelişi hepsini denemiş olmamiş gibi,

telefon download moduna giriyor ama okumuyor sarı işik yanmiyor odin de bilinmeyen aygıt diyor ( driverler tam )

sese61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom değil. Odin'le kernel flaşla ona düzelir. Kerneli değişmen,lazım kesinlikle

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon download modunda okunmuyor, normal açtiğimda okurdu ama download moduna gecince okumuyor ( türkiyede ilk bende bu sorun herhalde şaka gibi ) e nasil yüklicem kerneli ?, ve hangi kernel?

sese61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stock kerneli flaşla ona. Olmadı bağla pcye sd kartın içine at kerneli. Dowland moda alıp flaşla. Ama dowland moda geçmiyor diyorsun,valla bilemedim,şimdi

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
recovery moda geç seceneklerden mounts and storage sec en altta mount USB storage seç telefonun sdkartı açılacaktır zip şekilde olan 2.3.3 versiyona uygun olan kerneli yükle sonra wipeleri yap
2 nci ihtimal bi tane hafıza kartına 2.3.3 versiyonu kernel yükle zip olandan sonra onu install zip from sdcard daha sonra choose zip from sdcard secip yukle wipeleri yap yeniden başlat biraz beklemen gerekebilir açılışta

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
recovery moda geç seceneklerden mounts and storage sec en altta mount USB storage seç telefonun sdkartı açılacaktır zip şekilde olan 2.3.3 versiyona uygun olan kerneli yükle sonra wipeleri yap
2 nci ihtimal bi tane hafıza kartına 2.3.3 versiyonu kernel yükle zip olandan sonra onu install zip from sdcard daha sonra choose zip from sdcard secip yukle wipeleri yap yeniden başlat biraz beklemen gerekebilir açılışta

2,3,3 e uygun kernel bulup sd kartına atıcam sonrada install zip den yüklicem bunu sonrada wipe data felan olanlari sonra düzelir mi ki ?

birde rom u silmiş olma sansım varmi silmiş olabilirmiyim

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
denersin olmazsa aynı sekilde bşde rom yuklersin

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sd karta felan bi rom atmiştim yüklerken distorbed felan diyodu yüklemiyordu yani, farklı romlardada öyle, telefoncuda rom yuklenmiyo kesiyo demişti :(

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
once kerneli yükle sonra mounts and storage den .format cek data syste falan hepsini sonra dene rom yüklemeyi

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onur kardeşim tek bildiğim birşey ginger bread 2.3.3 e sahip iken ics uyumlu siyah kernel yükledim ve haliyle böyle oldu, şimdi 2.3.3 ( gingerbread) e uyumlu siyah kernel i buldum yani galiba onu direk sd carta atip yüklicem sonra o 3 şeye data system cache e format cekicem ve rom silinmemişse telefon acilacak dogrumuyum buraya kadar ?

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bak önce kernel yükle açmayı dene açılmazsa formatlayacaksın formatı mount olan bölümden yapacaksın ama yen romu da sd karta yüklemelşsin sonra normal sistem kuracaksın

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki birşey merak ettim telefonda rom olup olmadiğini nasil anlarim formatlarken herşey silindi mesela sd card hariç normal hafızaya girdiğimde klasörlerim gözüküyordu artık oda yok gözükmüyor yani

telefonda rom varmi yokmu onu ögrenemezmiyiz

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Formatları yaptıysan silinmiştir herşey yeni rom yükle sana miui rom öneririm bende s2 var onu kullanıyorum
link veriyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

google uygulamaları için gapps yüklemen gerekir onun adreside link veriyorum
linkten indirip sdkarta atıp normal kurarsın önce romu kur sonra bunu kur sonra wipe yap açılır inş hayırlı olsun simdiden :D

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
linkin sonunda jb yaziyor jellybean, sorun cıkmasin benim rom gingerbread idi yani, ama tamamen silinmişse rom jb yüklemek tabiki daha mantıklı
ben bi rom yuklemeye calişmiştim sd karttan
E:Can't open /sdcard/Romun ismi.zip (bad) Installation aborted
diyordu yuklemiyordu.. ama jelly bean miydi bilmiyorum

romu kurabilirsem herşey düzelecek yine ayni hatayi verir diye cok korkuyorum

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefon nomral açılmıyorsa ve rom atmak zorundaysan sana miui önerdim linkleri attım ordan yükle en iyi ve stabil rom odur

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denicem E:Can't open /sdcard/Romun ismi.zip (bad) Installation aborted
derse peki bunun hakkında bi fikrin varmi telefoncu bile atamadi rom demekki... :(

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
var rom dosyasını tam indirmemiş yada bozuk ondan diyo sıkıntı yok

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 tane denemiştim ben ikisindede aynisini demişti niye tam indirmiyor sorun ne ?
ana kart yanmiş olabilir mi

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dediklerimi denermisin :) zaten anakart yandıysa yapacak herhangi bişeyin yok servise gitceksin

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan ilginç birşey keşfettim 2 tane rom indirmiştim 350 ve 500 mb küsür ikisini rarla açtiğimda sadece .tar uzantılı 2-3 dosya bitanesindede tek bi tar vardi ama bu senin verdiğin rom indi şimdi içine baktim böyle system klasörü felan sonra 10 15 baska klasör var bak bu beni cok heycanlandırdı belki bu rom da E:Can't open /sdcard/Romun ismi.zip (bad) Installation aborted demez
yarin hemen denicem umarim demez cunku bu rom ilk kez bi klasör içeriyor..

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
.tar uzantılı dosyaalrı rardan cıkartıp odin ile yuklemen gerekir ve senin problemin download moda girmemesi benim verdigim calısacak ve anakartında sorun yok olsaydı recovery moda geçmezdi yüklediğin anca calıscak güven bana :D

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
" anakartında sorun yok olsaydı recovery moda geçmezdi " bu konuda eminsen o kadar mutlu olurum ki cok rahatlarim geçiyor recovery moduna,
ulan bi calişsin her dediğini yapicam valla lan umarim olur be kardeşim cok dua ederim sana