Galaxy S10e ekran süresi

Tiffani

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar dün sıfır Galaxy S10e aldım.

Cihaz %50 sarjla kutudan cıktı bitirene kadar oynadım kendiliğinden kapandı şarja taktım. Şarjda iken tekrar açıp güncellemelerini yaptım.

Bugün ikinci şarjı ve %100 ile çıktım evden ve şu an ekran surem bu şekilde. Gereksiz bütün uygulamaları devre dışı bıraktım ama 3 buçuk saat ekran süresi ile %15 e düşmesi normal mi sizce. Iphone 8 de bile bir buçuk yıllık bataryada 5 saat ekran süresini rahat alıyordum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190430-211645_Settings.jpg
    Screenshot_20190430-211645_Settings.jpg
    34.3 KB · Görüntüleme: 582
Son düzenleme:

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Biraz düşük alıyorsun yaklaşık 5 saat alman gerekir. Ekran parlaklığını çok açma burnine de davetiye çkarırsın. Bir de çözünürkük FHD olsun. 1.5 Yılda kötü kullanmadıysan batarya süresinde pek düşüş olmaz.

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
İphone 8 de aldığın kullanım süresidir o telefonda 5 saat ekran süresi alman imkansız, telefonun bataryası gün geçtikçe yerine oturacaktır ilk kullanıma göre normal ama öyle çokta iyi bişey bekleme en fazla 4 30 taş çatlasın 5 saat

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Galaxy s10 kullanıyorum en fazla aldığım ekran süresi 6 saat aslında kullanıma bağlı bir olay bu. Mesela ben gece takıyorum saat 11 gibi biraz baktıktan sonra bırakıyorum. Aynı şekilde gece o saate kadar beni idare ediyor. Çok aktif sosyal medya ve oyun oynuyorum.(pubg tarzı oyunlar değil) Zaten telefon sana alışacak merak etme akıllı batarya sistemine sahip sana göre haraket edicek zamanla. Sana tavsiye "kaldırınca uyandır, always on display ve çift çıklama ile ekran aç" özelliklerini kapat ve karanlık modu aç çok faydalarını göreceksin :)

Tiffani

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Ilk bir kaç kullanımdan sonra biraz oturdu gibi 4 buçuk saati görüyorum şu anda. Denildiği gibi sanırım 5 saat ekran süresinden fazla da alamam gibi.

Cevaplar ve tavsiyeler için teşekkür ederim :)