Korumada yetersiz ama doku olarak çok hoş. Telefonun güzelliğini bozmuyor.s10 serisi için samsung' un orijinal silikon kılıfını koruması için almak isteyenler almasın.
Aynen hocam dokusu cidden çok güzel ve çok da şık duruyor ama bana düşmelere karşı korumaz gibi geliyor.Korumada yetersiz ama doku olarak çok hoş. Telefonun güzelliğini bozmuyor.
Hiç sanmıyorum. Benim şu an kılıf dışında koruma da yok düşse pert olur.Aynen hocam dokusu cidden çok güzel ve çok da şık duruyor ama bana düşmelere karşı korumaz gibi geliyor.
Cihaz cidden hassas hocam. Edge panel olmasa sağlam cihaz aslında.Hiç sanmıyorum. Benim şu an kılıf dışında koruma da yok düşse pert olur.
Vallaha bendede yok sadece kılıf var bide telefonun üstünde gelen jelatin var güzel koruyorum inşallah düşmezHiç sanmıyorum. Benim şu an kılıf dışında koruma da yok düşse pert olur.
Elinizden geleni yapmışsınız hocam.Vallaha bendede yok sadece kılıf var bide telefonun üstünde gelen jelatin var güzel koruyorum inşallah düşmez
bende sıkıntı yok aldığım gibi pubg de 60fps alıyorum(S10) Bu aralar hissedilir bir performans kaybı oldu gibi sanki. Benim gibi düşünen var mı?
Mobile legend oynadınız mı hiç?bende sıkıntı yok aldığım gibi pubg de 60fps alıyorum
HayırMobile legend oynadınız mı hiç?
Oynamadım ama pubg de HDR aşırı yüksekte 60fps alıyorum
Valla Hocam Benim Kafa Rahat Şimdilik 1 Sene Fixpack Koruma Paketi İle Almistim Ben Ama İlerisini BilmiyorumElinizden geleni yapmışsınız hocam.
aynen ocakta gelioSanırım o oyunun optimizasyonu ile alakalıydı. Çok saçma kasıyordu. Sırf sınamak için indirip deniycem pıbg. Bu arada Aralık güncellemesi hayırlı olsun. Gelecek ay 11 geliyor![]()
Nasıl bir sıkıntı var hocam? Ben dün hdr yi aktifleştiremediğini farkettim normalde açık havada fotoğrafı çektikten sonra baktığımda ciddi bir değişim görürdüm özellikle arka plandaki ışık patlamasını çok temiz düzeltiyordu. Dün düzeltmedi. Henüz tekrar denemedimÖn kamerada sorun yaşayan var mı?
Kapalı alanda ışıklar açıkken bulanik cekiyorNasıl bir sıkıntı var hocam? Ben dün hdr yi aktifleştiremediğini farkettim normalde açık havada fotoğrafı çektikten sonra baktığımda ciddi bir değişim görürdüm özellikle arka plandaki ışık patlamasını çok temiz düzeltiyordu. Dün düzeltmedi. Henüz tekrar denemedim