Galaxy S IV Active (Dust & Water Proof)

S IV Active Tutar mı?

• Kullanılan toplam oy
    6

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Samsung'u sevmesem de takdir etmesem de piyasada neyin satacağını biliyor adamlar. Xperia Z'nin kullanıcıların çok büyüttüğü ve sanki su altında yaşayan bir koloniymişiz gibi lanse ettiği su geçirmezlik özelliğini taşıyan bir S IV gelecek. Cihazın teknik detayları tam olarak belli değil ama üst seviye cihazı olacağına kesin gözle bakılıyor. Daha fazlası için:

Haber @PhoneArena.com

S IV Active Specs @PhoneArena.com

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı özelliklerde olucaktır sadece +sı su geçirmemesi olucaktır , zaten üst düzey bir telefon daha ne koyacak :)

Hypnotize35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung'un en guzel yaptigi sey zaten buna strateji diyorlar bana gore fikir hirsizligi. Ilk olursan ovguyu hak eden taraf olursun. Ben sony kullanicisi degilim samsung'u kotulemiyorum fakat bilmedigimiz biseyle gelirse o zaman helal olsun derim. Adamlar yapmis derim. S4 icin bunu soyleyemicem tam bir hayalkirikligi oldu kullanicilar acisindan. Baskasi yapar samsung uzerine koyarda yapar olay bundan ibarettir.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=345241]Hypnotize35[/MENTION] Sony Xperia Z de ilk değildi ki, ilk zannediliyor sadece. Samsung'u savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama Sony'nin aldığı övgünün çoğu şişirme maalesef. S IV'ün Air Gesture özelliği hoşuma gidiyor ama onun da yazılımını eksik yazmışlar yine bir sürü eksikleri varmış. Bakalım pili çıkarılabilir cihaz felsefesinden nasıl vazgeçecekler su geçirmez cihaz yapmak için.

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence kasa baştan sona değişir. Biraz daha dayanıklı yaparlar kasayı.