Galaxy S II hakkında -2 Sorum olucak yardımcı olursanız Sevinirim...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan smhzhl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smhzhl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Şimdi samsung galaxys android 4.0 çıktı ama bildiginiz gibi hala beta sürümde ve sorunlarıda cok sormak istedigim 4.0 güncelleyince istenilmedigi taktirde geri 2.3.6 versiyonuna dönebiliyormuyuz ?

--- Mesaj Güncellendi ---

yardımcı olucak kimse yokmu

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Eski sürüme kiesle dönemezsin.. 'Odin' isimli bir program vasıtasıyla Galaxy s2'nin Türkiye için yayınlanmış yasal 2.3.6 sürümünü yükleyebilirsin.. İnternette biraz araştırırsan hangi serili rom un Türkiye için yasal olduğunu bulabilirsin.. Telefona root yapmadığın sürece eski sürüm veya yeni sürüm rom'u cihazına yüklersen garanti problemi olmaz.. En azından ben öyle biliyorum :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Şimdi samsung galaxys android 4.0 çıktı ama bildiginiz gibi hala beta sürümde ve sorunlarıda cok sormak istedigim 4.0 güncelleyince istenilmedigi taktirde geri 2.3.6 versiyonuna dönebiliyormuyuz ?

--- Mesaj Güncellendi ---

yardımcı olucak kimse yokmu

4.0.3 sürümü beta falan değil , kiesle indirdiğin sürüm resmi sürümdür , yani final sürüm

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
millet aylarc bekledi ics gelsin diye sen eski versiyona geri dönmekten bahsetmişsin :D dostum emin ol eski sürüme geçmek istemeyeceksin . beta falanda değil ekstra seçenekler ve kolay kullanım ve performans daha ne olsun

smhzhl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ama arkadaşlar 2 3 gündür sırf şu tel için uyumuyorum araştırıyorum 6630 nokiadan bu tele geçmek :D:D komik anlama olayıda var tabi

2.husus araştırdıklarıma göre ıcs 2 de tuşlara tıklama problemi donma problemi olsun vs vs bunlar var sanırım yani hiç bir sorun yok ıcs de diyecek bi arkadaş varmıdır tel yurt dışndan aldm . türkiyeden deil.

yorumlarınızı bekliyorum

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ama arkadaşlar 2 3 gündür sırf şu tel için uyumuyorum araştırıyorum 6630 nokiadan bu tele geçmek :D:D komik anlama olayıda var tabi

2.husus araştırdıklarıma göre ıcs 2 de tuşlara tıklama problemi donma problemi olsun vs vs bunlar var sanırım yani hiç bir sorun yok ıcs de diyecek bi arkadaş varmıdır tel yurt dışndan aldm . türkiyeden deil.

yorumlarınızı bekliyorum

Şuan önümde s2im var kiesden 4.0.3 güncellemesi yapılmış ve 2.3.6 a ya göre 3 kat daha iyi bence , bu kadar sıkma canını , geç bi an önce gayet güzel yeni versyon