RoyGreen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
ilk sorum...örneğin mesaja,maila veya telefon defterine girdiğimizde üstteki o çubuğun veya numpaddaki numaraların mavimsi olan rengini nasıl değiştirebiliriz?(yani telefondaki bu renge sahip tüm noktaları).Yalnız ben sadece bahsettiğim noktaların rengini değiştirmekten bahsediyorum yani ikonları yada komple telefon temasını değiştirmekten değil...o yüzden go launcher..vs gibi komple tema değiştiren aplikasyonları önermeyiniz.
ikinci sorum...örneğin mesaj yazdıktan sonra göndereceğim numarayı bulmak için telefon defterine girdiğimde telefondaki kayıtlı isimlerin iki kere yazıldığını görüyorum...ama mesaj yazmadan doğrudan telefon defterine girdiğimde her ismi tek olarak kendi kaydettiğim şekilde görüyorum...bu arada telefon defteri "sadece telefonda kayıtlı olanları göster" şeklinde ayarlı hem sim hem telefon değil...bunun sebebi nedir?
ikinci sorum...örneğin mesaj yazdıktan sonra göndereceğim numarayı bulmak için telefon defterine girdiğimde telefondaki kayıtlı isimlerin iki kere yazıldığını görüyorum...ama mesaj yazmadan doğrudan telefon defterine girdiğimde her ismi tek olarak kendi kaydettiğim şekilde görüyorum...bu arada telefon defteri "sadece telefonda kayıtlı olanları göster" şeklinde ayarlı hem sim hem telefon değil...bunun sebebi nedir?