Arkadaşlar telefonumda durduk yere bir hata oluştu. Forumda araştırdım bu hatayı alanlar varmış yazılanları denedim ama olmadı.
Telefonum sabah masanın üzerinde duruyordu birisi aradı ve o arama ekranında telefon birden dondu ardından hemen reset attı ve Galaxy S III logosu olan yerde yani ilk açılan yerde telefon kalıyor. Defalarda denedim telefon hep açılış ekranında takılıyor kalıyor.
Telefonu Ses Açma+Home+Power Tuşu ile açınca ekrana şöyle bir hata mesajı geliyor. Ekrandaki herşeyi yazıyorum ;
Android system recovery <3e>
Volume up/down to move highlight:
power button to select.
reboot system now
apply update from ADB
apply update from external storage
wipe data/factory reset
wipe cache partition
apply update from cache
----------------------------------------------------------
E:failed to mount /system (Invalid argument)
can't mount '/system' (Invalid argument)
# MANUAL MODE #
-- Appling Multi-CSC...
Arka plandada yerde yatan bi android var ;
Şu wipe data reset ve diğer wipe cache yi yaptım telefona formal attı heralde formating /data ve /cache filan yazdı reboot attım telefona ama olmuyor yine açılışta takılıyor. Ne yapmam gerek arkadaşlar acil yardım edermisiniz...
Telefonum sabah masanın üzerinde duruyordu birisi aradı ve o arama ekranında telefon birden dondu ardından hemen reset attı ve Galaxy S III logosu olan yerde yani ilk açılan yerde telefon kalıyor. Defalarda denedim telefon hep açılış ekranında takılıyor kalıyor.
Telefonu Ses Açma+Home+Power Tuşu ile açınca ekrana şöyle bir hata mesajı geliyor. Ekrandaki herşeyi yazıyorum ;
Android system recovery <3e>
Volume up/down to move highlight:
power button to select.
reboot system now
apply update from ADB
apply update from external storage
wipe data/factory reset
wipe cache partition
apply update from cache
----------------------------------------------------------
# MANUAL MODE #
-- Appling Multi-CSC...
Arka plandada yerde yatan bi android var ;

Şu wipe data reset ve diğer wipe cache yi yaptım telefona formal attı heralde formating /data ve /cache filan yazdı reboot attım telefona ama olmuyor yine açılışta takılıyor. Ne yapmam gerek arkadaşlar acil yardım edermisiniz...