Ffatihy001
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Merhaba samsung galaxy note edge telefonum var ancak çok fazla ısınıyor ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
Telefona bir zararı var mıdır ?Yapacak bir şey yok
Evet olur. Pil patlayabilir.Telefona bir zararı var mıdır ?
Yok yav orjinal bataryalı nite edge patlamaz.Evet olur. Pil patlayabilir.Telefona bir zararı var mıdır ?
Öyle bir şey yok. Isınan aşırı zarar gören pil telefona elinde sonunda zarar verir.Yok yav orjinal bataryalı nite edge patlamaz.
Note4 ve note edge belki 6 yıl içinde çıkmış en az ısınan telefonlardan biri. Açıkcası standart kullanımda(twrpsiz) patlaması tabikide imkansız değil ama imkansıza yakın.Öyle bir şey yok. Isınan aşırı zarar gören pil telefona elinde sonunda zarar verir.Yok yav orjinal bataryalı nite edge patlamaz.![]()
Anormal kullanımlarda her telefonda problem görülebilir. Standart ve orjinal pil barındıran telefonda zaten sıkıntı görülme olasılığı dediğiniz gibi imkansıza yakın.Note4 ve note edge belki 6 yıl içinde çıkmış en az ısınan telefonlardan biri. Açıkcası standart kullanımda(twrpsiz) patlaması tabikide imkansız değil ama imkansıza yakın.
Bana çöp deme diyen felakat tellalığına başlamış. Syfsnnin de deidği gibi Note 4 ve Edge şu 6 yıl içinde en az ısınan telefonlar. Daha ısınmanın derces,ini bile bilmeden patlar diyorsun? elinde veri var mı? Telefon 70 dereceye mi çıkıyormuş da patlar diyorsun belki adama 45 derece bile fazla geliyor nereden biliyorsun?Öyle bir şey yok. Isınan aşırı zarar gören pil telefona elinde sonunda zarar verir.![]()
Tabi onuda soralım.Bana çöp deme diyen felakat tellalığına başlamış. Syfsnnin de deidği gibi Note 4 ve Edge şu 6 yıl içinde en az ısınan telefonlar. Daha ısınmanın derces,ini bile bilmeden patlar diyorsun? elinde veri var mı? Telefon 70 dereceye mi çıkıyormuş da patlar diyorsun belki adama 45 derece bile fazla geliyor nereden biliyorsun?
Efenim telefonunuzun sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz telefonunuzun zarar görme riskini gözden geçirelim. Kesin ve net cevaplar verelim.Merhaba samsung galaxy note edge telefonum var ancak çok fazla ısınıyor ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
Ben note4 de o.c. denemiştim açıkcası sıkıntı yaşamadım. Eğer pil ve sarj aleti orjinalse sorun çıkarma ihtimali %0a yakın.Anormal kullanımlarda her telefonda problem görülebilir. Standart ve orjinal pil barındıran telefonda zaten sıkıntı görülme olasılığı dediğiniz gibi imkansıza yakın.Note4 ve note edge belki 6 yıl içinde çıkmış en az ısınan telefonlardan biri. Açıkcası standart kullanımda(twrpsiz) patlaması tabikide imkansız değil ama imkansıza yakın.
Hayır ama deneyeceğimFormat denediniz mi?
41 dereceTabi onuda soralım.
Efenim telefonunuzun sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz telefonunuzun zarar görme riskini gözden geçirelim. Kesin ve net cevaplar verelim.