Galaxy note ağda kayıtlı değil sorunu

lizozom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi geceler arkadaşlar ben notu 4 5 aydır kullanıyorm geçen hafta btk dan imeiniz kayıt dışı diye mesaj geldi ve tel kapandı bende dün turkcellden tekrar teli kayıt altına aldırdım turkcelldeki eleman heryöne açık görünüyor dedi ancak avea hattımla hala konuşamıyorm turkcell hat taktığımda bi problem olmuyo avea da ağda kayıtlı değil hatası alıyorm biraz araştırdım ama napıcağımı tam bilemedim yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden

cihaz 4.0.3 sürümde odinle atttım ardından şu TR falan değiştirmeyi yaptım bununla bi alakası olabilir mi acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
Galaxy S2 'yi aldığım 2.gün aynı sorunla karşılaştım. Sadece telefonu kapatım, açtım. Düzeldi. ( Standart windows kullanıcısı olarak aklıma gelen ilk işlemdi :) :) )

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Samsung firması telefonları için yayınladığı Android 4.3 güncellenmesinden sonra bu tarz sorunlar yaşamaya başladı.

Aşağıdaki adımları uyguladığınızda Wi-Fi bir önceki Android versiyonunda olduğu gibi stabil çalışmaktadır.
  1. Telefonu açın.
  2. Sonra *#0011# tuşlayın.
  3. Ekranın sol altındaki menü tuşuna basın.
  4. Wifi ‘ yi seçin.
  5. Wifi power safe mode yazısının altında açık olan butonu kapalı konuma getirin.
Yukarıdaki yazılı adımları uygulandığınız Wi-Fi’nizin çalıştığını göreceksiniz.