Galaxy Note 5, S Pen ile Görüntülendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Almak icin bekliyordum da yavas yavas vazgeciyorum[emoji5]

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 3 ün arka kapağı gibi mi :thumbdown:

Bu arka kapakla çıkarsa bu telefonu kafadan eledim. Tasarım önemli bir etken.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Note 3 ün arka kapağı gibi mi [emoji107]

Bu arka kapakla çıkarsa bu telefonu kafadan eledim. Tasarım önemli bir etken.
Arkaya kap takmışlar sanırım. Büyük ihtimal s6da olduğu gibi çıkmayan cam bi arka kapakla gelecek

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkaya kap takmışlar sanırım. Büyük ihtimal s6da olduğu gibi çıkmayan cam bi arka kapakla gelecek
Bakalım kap değilse beklentilerim boşa çıkacak. Note3'te de o dikiş gibi arka kapaktan nefret ediyordum. Arka taraf cam ile gelirse iyi bir şey olabilir.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bakalım kap değilse beklentilerim boşa çıkacak. Note3'te de o dikiş gibi arka kapaktan nefret ediyordum. Arka taraf cam ile gelirse iyi bir şey olabilir.
[MENTION=456074]erdignss[/MENTION] doğru söylüyor. İlk resim Note 4 ün arka tarafına benziyor. Sızdırılan resimlere bakınca yekpare kasaya gömülü Spen ve arka tarafı gizlemek için Sert plastik kılıf kullanmışlar. Batarya dedikleri gibi 4100 Mah gelirse efsane olur !!

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@erdignss doğru söylüyor. İlk resim Note 4 ün arka tarafına benziyor. Sızdırılan resimlere bakınca yekpare kasaya gömülü Spen ve arka tarafı gizlemek için Sert plastik kılıf kullanmışlar. Batarya dedikleri gibi 4100 Mah gelirse efsane olur !!
Bekliyorum bakalım ama şuan iPhone için bir kapklama buldum note serisini aklımdan sildi attı o kaplamayı bulacağım ve yapırtacağım yeri arıyorum :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bekliyorum bakalım ama şuan iPhone için bir kapklama buldum note serisini aklımdan sildi attı o kaplamayı bulacağım ve yapırtacağım yeri arıyorum :)
Eski bir iphone kullanıcı olarak merak ettim o kaplamayı. görsel atma şansın nedir ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Eski bir iphone kullanıcı olarak merak ettim o kaplamayı. görsel atma şansın nedir ?
Konu dağılmasın diye bilerek atmamıtım, ön tarafıda vardır ancak onun resmini bulamıyorum, parlak siyah, gümüş, gold, ve birkaç renk çeşidi daha vardı ama tam hatırlayamadım ben çok laciverti beğendim.
EqVzGD.png