Galaxy Note 4 sarımtırak ekran sorunu

MelihTuran15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Galaxy Note 4'ümün ekranı beyaz renklerı bariz bir şekilde sarımtırak gösteriyor. Özellikle yanına başka bir telefon koyunca daha da belli oluyor. Bu çok rahatsız edici bir durum. Aramızda bunu farketmeden yaşayanlarımız da vardır. Ve ekranda da bir iz kalmış. Muhtemelen herhangi bir uygulamada uzun süre kaldığı için "Ghost Screen" dedikleri ekranda o anki uygulamanın izi kalması sorunu var. Bu iki sorunu nasıl çözebiliriz ? Bunlar gerçekten beni fazlasıyla rahatsız ediyor.

Teşekkürler.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Arkadaşlar Galaxy Note 4'ümün ekranı beyaz renklerı bariz bir şekilde sarımtırak gösteriyor. Özellikle yanına başka bir telefon koyunca daha da belli oluyor. Bu çok rahatsız edici bir durum. Aramızda bunu farketmeden yaşayanlarımız da vardır. Ve ekranda da bir iz kalmış. Muhtemelen herhangi bir uygulamada uzun süre kaldığı için "Ghost Screen" dedikleri ekranda o anki uygulamanın izi kalması sorunu var. Bu iki sorunu nasıl çözebiliriz ? Bunlar gerçekten beni fazlasıyla rahatsız ediyor.

Teşekkürler.

ghost screen çözümü ekran değişimi garanti var ise servise vermenizi öneririm onun harici yapılacak işlemler geçici çözüm olacaktır

MelihTuran15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef garantisi bitti cıhazın. Zaten garantisi olsa da servise bunu anlatana kadar göbeğim çatlardı. Anlamamak için ellerinden geleni yaparlar.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Maalesef garantisi bitti cıhazın. Zaten garantisi olsa da servise bunu anlatana kadar göbeğim çatlardı. Anlamamak için ellerinden geleni yaparlar.

Yok bu tarz sorunlar kronik olduğu için serviste bulunan personellere biraz da güzel dille anlatınca anlıyorlar onun harici yapılabilecek birşey yok bana göre sözde düzeltmeye yarayan programlar var bir süre ekranı sabit renkde açık bırakıyorsunuz filan onları denemedim işe yarayan varsa yardımcı olabilirler. Garanti yoksa bence böyle devam edin

MelihTuran15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yine de teşekkür ederim. Ama olsun geçici falan artık idare ederiz. Bilen varsa yazsın.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708

Teşekkürler.
ghost için ekran değişmesi lazım...

MelihTuran15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarımtırak ekran için kısmen çözüm buldum. Google Play'dan Screen Adjuster Free programını indirdim. oradan mavi renk tonunu çok az artırdım. Sarımtırak ekran gitti fakat mavinin tonunu çok iyi ayarlamak lazım. Benimki %8 tam ayarı nasıl olmalı bilmiyorum beyaz görünmesi için. Normalde hepsi 0 olmalı fakat sarımtırak renkte maviyi değiştirmek gerekiyor. Benimle aynı sorunu yaşayanlar bunu deneyebilirler. Gözle görülür değişim oluyor.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Ekran değişecek başka çozüm yok.