Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Türkiye'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,327
haberi burada okuyunca sevinmiştim, kontrol ettim, "en yeni yazılım zaten yüklendi" dedi... iki defa denedim sonuç aynı...
neden olduğunu açıklayacak biri var mı buralarda acaba?

halbuki en yeni dediği 5.01 olarak yazıyor.

C

Caganerbas1903

SDN Okuru
Abi sizin sayfanizin en sıkı tskipcilerinden biriyim hergün bakiyorum sayfaya da güncelleme geldi diye yazdiniz kontrol ediyorum guncelleme yok cihaz orjinal turkiye cihazi tamamen gelmesi ne kadar sürer

S

SDN Okuru111111

SDN Okuru
Aynı sorun bende de oldu lütfen yardımm

Asım Demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haberi burada okuyunca sevinmiştim, kontrol ettim, "en yeni yazılım zaten yüklendi" dedi... iki defa denedim sonuç aynı...
neden olduğunu açıklayacak biri var mı buralarda acaba?

halbuki en yeni dediği 5.01 olarak yazıyor.

KIES üzerinden güncelleyebilirsin. Operatör telefonu ise biraz daha beklemen gerekecek.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Hele şükür

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Yalnız ben de de en yeni güncellemeler yüklü diyor

H

Hbw

SDN Okuru
Ota ya düşmemiş bende de. Güncelleyen var mı?

N

Nuriiri

SDN Okuru
Ben güncelledim sm n910h telefon telefon olmaktan çıktı resmen arama geliyo arama sesi var ama arama ekranı yok kilit ekranı var ve cevap veremiyorum
Bazen telefonu açamıyorum saçmalamaya başladı note 4

Langsuyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne smart swicth ne kies nede ota hiçbirinden güncellenmiyor. kies ve smart swicthde güncelleme görünüyor ama ordada hata veriyor güncellemiyor

fefsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende güncelleme var kies ve smart switchte fakat hata veri
hata : üretici yazılımı yükseltmesi çalıştırılamadı bilinmeyen hata oluştu diyor
lütfen bu hatanın çözümünü bilen varsa yazsın

Reaksiyon puanı
10,327
Ne otomatik geldi, ne de kiesten yükleyebildim. cehennemin dibine kadar yolun var samsung. yemin ettim bundan böyle bir daha samsung yazan bir dükkanın önünden bile geçmeyeceğim. bundan sonraki alacağım marka LG olacak.

S

SDN Okuruuuu

SDN Okuru
Telefonuma güncellemeyi yükledim, şöyle bir sıkıntı ortaya çıktı. Whatsapp tan gelen mesajları kilit ekranında okunmasını hassas içerik olarak gizleyemiyorum. bütün mesajları vs. hassas içerik olarak ayarlıyorum ama uygulama bazlı yapamıyorum. Sizde de aynı sorun var mı ?

M

Misafir vip

SDN Okuru
5.1.1 güncellemesini dün yükledim telefonuma fakat cihaz minimum kullanımda bile aşırı ısınmaya başladı. Çok can skıcı bi durum.

F

Ftmblci

SDN Okuru
Acayip yavaşladı listeleri çekerken takılıyor ısınıyor kişi listemi en az 1-1.5 saatte güncelledi ve kişileri açmaya çalıştığımda 7 8 saniye bekliyorum çünkü takılıyor bunun bi çözümü yok mu ya 5.0.1 le daha mutluyduk biz 😕

S

SDN Okuruuuu

SDN Okuru
Ben 5.1.1 Guncelleme Yazdim Telefon Stabil Harika Calisiyor Sarj Olayi Cok iyi oldu Ram Kullanimi Yari Yariya Dustu Tek Dezavantaji Arayuz Ayni Degismedi

G

Gnsgnsgns

SDN Okuru
Dun güncelleme geldi telefona.yüklemez olaydım. Rehber e ulaşamıyorum. Telefonda acayip bir ısınma sorunu var ve şarjı çok çabuk bitiyor.Ne kadar böyle sürecek bu durum :(

M

MERES45

SDN Okuru
Kardeşim ben 5.0.1 ile memnundum telefonda çok az kasma oluşmaya başladı önceden telefon Jet gibiydi bi güncelleme yaptım hoparlörun 3 gün sonra kendi kendine ses kisildi ve su anda çalışmıyor çok can sıkıcı bi durumla karşı karsiyayim

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hayırlı olsun izlenimlerinizi note 4 bölümünde paylaşabilirsiniz.

M

muratcanbilge

SDN Okuru
Note 4 5.1.1.guncellemesini kurdum telefonun rehberi bug a girdi "kişiler güncelleniyor" diye yazi cikiyo 4 saattir ayni yazi ve guncellenmedi

5

5.1.1

SDN Okuru
Telefonumda rehber acilmiyo kasıyor şarjı hemn bitiyo

G

gggzdee

SDN Okuru
kişiler güncelleniyor yazısı çıktı bir adım ilerlediği yok nasıl düzelteceğiz

F

fatihkz

SDN Okuru
Harika tek kelimeyle mükemmel. Bunun için samsungu seviyorum. 5.1 mükemmel çalışıyor. 1.9 gb 2 gb olan ram kullanımı 1.5 gb a düştü. Arayüz 2 kat hızlandı. Pili henüz test edemedim ama inşallah o da düzelmiştir. Yükseltirken çok korkmuştum. Note 5 satılsın diye note 4 ü yavaşlatır diye düşündüm. Ama korktuğum olmadı

Aliihsan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bisey sormak istiyorum benim note 4 um 5.1.1 yukledikten sonra tus kilidini actiktan sonra gecikmeli bir kararti seklinde aciliyor bu guncelemeden degisen bisey mi anliyamadim fikri olan varmi

A

asdfffrsass

SDN Okuru
5.1.1 güncellemsi Note 4 de patlak verdi telefon aşırı şarj tüketiyor, uygulama geçişlerinde hafif komplikasyonlar meydana geliyor, ve en önemlisi stabilizasyon sorunu hat safhada...