Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Testte!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Testte!

Samsung'un sevilen üst seviye akıllı telefonlarından Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesinin testleri yapılmaya başlandı. İşte testlerden ilk görüntüler.

Samsung Galaxy Note 4'teki Android 5.0.1 sürümünden memnun musunuz? Değilseniz yaşadığınız sorunlar neler?

Reaksiyon puanı
10,315
pek fazla umudum yok. note4'e lollipop'u ancak altı ayda veren firma sanırım yeni güncellemeyi de altı aydan evvel verebileceğini pek zannetmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah belasını versin onların 2.300 tl verip aldığım cihaz sürekli donup kalıyor. Neymiş efendim lolipop olmuş. Canınız cehenneme telefondan soğuttunuz beni. Note 4 gitti s3 mini geldi sanki yerine. dosyalarıma hiç giremiyorum cihaz kilitlenip kalıyor. Bunu bizim telefonlara göndermeden önce hiç mi test etmediniz be adamlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fotograf çekiyorum foyu açıyorum silmek istiyorum donuyo kalıyo 5 10 saniye sonra kendine geliyo çok şarj yemeye başladı 5 0 1 den sonra olur olmadık hatalar veriyo bazen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5.0 yukledigimden beri şarjda sıkıntı var telefondaki uygulamalar hep hata veriyor arada telefonda kasmalar oluyor ya i acil 5.1 guncelemesi ve bu sorunlarin çözülmesi gerek

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
o kadar çok note 4 kötüleyen var ki almaktan vazgeçeceğim bu kadar kötü bir cihaz mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben suan note 4 kullaniyorum cihaz mukemmel harika otesi sadece su son yazilim guncellemesinde ufak bi sarj v kasma hatasi var oda insAllah duzeltilcektir bekliyoruz

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
o kadar çok note 4 kötüleyen var ki almaktan vazgeçeceğim bu kadar kötü bir cihaz mı?

Alın kullanın tepe tepe rahatlıkla. Burada yazılan sorunların hiçbirini yaşamadım ben. Eşime almıştım ocak ayından beri kullanıyor hiçbir sıkıntı yaşamadı, ki kendisi benden çok kullanır telefonu. Geçen ay ben de S6 edge aldım hala gözüm note4'de.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
<div>çok çabuk ısnıyor sürekli hata veriyor şarj çok çabuk bitiyor hiç memnun değilim bi telefona bu kadar para veripte bunlara yaşamış olmamız tuhaf <br><br></div>

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kameradan ses geliyor sarzda büyük açıda sıkıntı var güncelleme gelsin telefonu guncelledigimden beri çok ısınmaya başladı çare 5.1.1 insallah

D

dvrncvn

SDN Okuru
not4 5.0.1 ıyıdı gayet ama gecen gun 5.1.1. gldı yukldım acıldı ama donup klıyr memnun degılım yazık o kdar bklıyruz o kadr para vryrz samsung alıyru bın pısmanım samsung kullndıgıma donup kapnmaktn baska bısey yok boyle devm edın ıyı gıdyrsunuz mılletı kazık atmaya samsung !! gecen bır yazı gordum androıd kullnıcılar guvenlık sıkıntısı var hackle bılırsız dıkkat dyr uyrıyr serefsz yanı bız sızı uyrıyruz bızden cıktı mal uyracgına onlem alsana ıphone guvenlık duvrı daha basarılı ayıp yazık bu kadr nankor olmyın menfaaatınız ıcın onlem alın ama kıme dyruz kı bos bos !!!..