Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Geliyor!

Samsung, gelen bilgilere göre Haziran ayının sonuna doğru Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesini duyuracak. Detaylar haberimizde.

Samsung'un Android 5.1.1 Lollipop güncellemelerinden beklentileriniz neler?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En dandik markalar bile lolipop guncellemesi yapti aylar once. Saygisiz samsung hala oldu olacak geldi gelecek diye oyaliyor. Note3 icin ise en ufak gelisme bile yok. Samsung artik benim kara listemde. Zaten teknik olarakta artik geride. iki sene icinde sony nin durumuna dusecek. Yasasin cinliler.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Az önce bir telefoncuya gittim Adam 1700 liraya 1 aylık genpa note 4 cihaz var dedi daha sonra aklıma touchwiz geldi vazgeçtim ben telefonumdan memnunum :D
iPhone 6 Plus kraldır <3

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsung hala exynoslu note4lerin 64 bit kilidini açmış değil
Bence ilk olarak bununla ilgilenmeli
Donanımsal olarak 64 biti destekleyen mimaridaki bi işlemciyi 32bitle sınırlamak neyin kafası :dirol:

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
64 bit desteği, tema desteği vb. gelse süper olur gibi duruyor ama bakalım tabi ne zaman geleceği şüpeli bir de bu forum da iphone muhabbeti ne alaka... tamam anladık para vermişsiniz almışsınız illaki öveceksiniz de ama gelipte note 4 le iphone 6 yı bari karşılaştırmayın... illaki karşılaştırma yapacaksanız da s5 le falan kıyaslayında bi anlamı olsun...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
64 bit desteği, tema desteği vb. gelse süper olur gibi duruyor ama bakalım tabi ne zaman geleceği şüpeli bir de bu forum da iphone muhabbeti ne alaka... tamam anladık para vermişsiniz almışsınız illaki öveceksiniz de ama gelipte note 4 le iphone 6 yı bari karşılaştırmayın... illaki karşılaştırma yapacaksanız da s5 le falan kıyaslayında bi anlamı olsun...

Note 4 dünyadaki en iyi telefon sayılaçmaz. Tamam iyi ama iki ay sonra çöp.

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Bunları kim söylüyor size anlamıyorum... nerdeyse bir yıla gidicek aynı şekilde ilk aldığğım gün ki gibi devam... dedim yaa s5 s4 le falan karşılaştırın da bi anlamı olsun diye işte bu yüzden çünkü samsung note 4 te çağ atlamıştır... şuan da çıkardığı s6 larda da note 4 deki stabilliği alamıyorsunuz ve pil gibi mükemmel bir avantaj var ayrıca sayılamayacak kadar çok özellik var hala da yeni yeni öğrendiğim özellikleri oluyor... hala da bence note 4 ün eline su döken olmadı... olursa da belki note 5 le olur o da kolay değil aynı başarıyı yakalamak... BİR DE ŞU YENİ TACWİZ gelirse MÜKEMMEL OLUR...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Tipik bir ios cu. Sen öyle diyorsan öyledir.
6 ay önce de dönüyordu bu laflar cihaz ilk çıktığında bak görün 4 -5 ay sonra çöpe çıkacak bir halta yaramayacak bla bla bla . Şuan 6. Ayım cihazim da bir kere arayuzun donduğunu görmedim. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Batarya eskisine oranla az gidiyor olsa da o da yazılımlar kaynaklanan bir sorun. İlerleyen zamanlarda o da cozulecektir.
Burada bu dediklerimi tek başına üstüne alma çoğu kişiye diyorum . Cihazı kullanmadan yaramaz dandik gibi yorumlar yapmayın. Yapılan her yorum başka bir kişiyi etkilemekte bunu unutmayın.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Tipik bir ios cu. Sen öyle diyorsan öyledir.
6 ay önce de dönüyordu bu laflar cihaz ilk çıktığında bak görün 4 -5 ay sonra çöpe çıkacak bir halta yaramayacak bla bla bla . Şuan 6. Ayım cihazim da bir kere arayuzun donduğunu görmedim. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Batarya eskisine oranla az gidiyor olsa da o da yazılımlar kaynaklanan bir sorun. İlerleyen zamanlarda o da cozulecektir.
Burada bu dediklerimi tek başına üstüne alma çoğu kişiye diyorum . Cihazı kullanmadan yaramaz dandik gibi yorumlar yapmayın. Yapılan her yorum başka bir kişiyi etkilemekte bunu unutmayın.

Annemde de note 4 var alalı en fazla 5 ay oldu acayip kasıyor.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Lollipoptan sonra factory reset yapmadım ondan olabilir.