Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Çıktı!

Samsung'un Phablet segmentinde yer alan modeli Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesinin dağıtımı başladı. Ayrıntılar haberimizde.

Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 güncellemesi ile düzeltilmesini istedğiniz hatalar ne?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Türkiyeye ne zaman gelir

iDark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4'de güncelleme beklemeyi gerektirecek bir hata bulunmuyor sayın SDN. Ancak yenilik meraklıları için güzel. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncellemeyi aldiğimdan beri google play durduruldu diye yazi çikiyor

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ram kullanımı ve daha kullanışlı bi kamera uygulaması. resimleri gerçekten çok güzel çekiyo ama üzerindeki kamerayı uygulamada değişiklik yaparak daha iyi kullanabileceğini düşünüyorum
ayrıca bundan sonraki modellerde kan basıncı kan şekeri tansiyon kollesterol romatizma vırt zırt sensörü yerine LG G4 gibi renk sensörü koyup sahte renkten vazgeçmesi gerek.
EEEYYYY SAMSUNG bırak onları sağlık ocakları hastaneler halleder herkes kendi işini yapsın!!!!

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
ram kullanımı ve daha kullanışlı bi kamera uygulaması. resimleri gerçekten çok güzel çekiyo ama üzerindeki kamerayı uygulamada değişiklik yaparak daha iyi kullanabileceğini düşünüyorum
ayrıca bundan sonraki modellerde kan basıncı kan şekeri tansiyon kollesterol romatizma vırt zırt sensörü yerine LG G4 gibi renk sensörü koyup sahte renkten vazgeçmesi gerek.
EEEYYYY SAMSUNG bırak onları sağlık ocakları hastaneler halleder herkes kendi işini yapsın!!!!
Onlardan önce G4 renkleri gerçekçi çekiyor mu onu bilmek lazım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

O ise yaramaz dedigin kalp sensörü v.s benim çok isime yarıyor sen kullanmıyor olabilirsin. Ayrıca o olarak renkler amolede has renkler, ve coğu Kullanıcı bundan memnun. Şahsen Samsung'un ekran renkleri hoşuma gidiyor.

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O ise yaramaz dedigin kalp sensörü v.s benim çok isime yarıyor sen kullanmıyor olabilirsin. Ayrıca o olarak renkler amolede has renkler, ve coğu Kullanıcı bundan memnun. Şahsen Samsung'un ekran renkleri hoşuma gidiyor.
o sensörleri kullanmıyorum evet. renk olarak ekrana baktığın zaman gerçekten çok hoş ama çektiğin bi fotoğrafta zoom yaparken onun eksisini hissediyorum. tabi yüksek zoom larda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arama kaydı bölümünde mesajlar olmasın rehberi tek tek de kopyala yapabilelim