Galaxy Note 2'ye Lollipop Yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 2'ye Lollipop Yok!

Global olarak ilk 2 GB RAM'e sahip akıllı telefonlardan biri olan Galaxy Note 2 için gelmesi beklenen Android 5.0 Lollipop güncellemesi için Samsung'dan kötü haber geldi.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Iyi taktik.

Kitkat ile cihazı kullanamayacak hale getir. İsyan çıkmasın diye bir sonraki güncellemeyi alacağını onayla sonra da kullanıcını yarı yolda bırak.

Aynı zamanda çıktığı iPhone 5 iOS 9'u alıyor.

Aynısını S3 (i9300'e) kitkat güncellemesini vermeyerek yaptı.

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Zaten gelmesi mucize olurdu. En kötü senaryoya hazırladım. Çokta takmıyorum. Samsung'un yerinde olsam bende vermem. Bu kadar güzel cihazı yeniden vizyona sokarsan eldekileri nasıl satarsın.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Iyi taktik.

Kitkat ile cihazı kullanamayacak hale getir. İsyan çıkmasın diye bir sonraki güncellemeyi alacağını onayla sonra da kullanıcını yarı yolda bırak.

Onu geçtim 4s alıyor 4s .

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sony xperia z telefonum lolipop güncellemesi aldı. hatta 5.1 de alacak. (telefon çıkalı 2.5 yıl oldu)

samsung güncelleme veriyor yeaa diye ağzının yaya yaya konuşan tıfıl fanboylar nerede, yorum bekliyoruz?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
sony xperia z telefonum lolipop güncellemesi aldı. hatta 5.1 de alacak. (telefon çıkalı 2.5 yıl oldu)

samsung güncelleme veriyor yeaa diye ağzının yaya yaya konuşan tıfıl fanboylar nerede, yorum bekliyoruz?
Veriyor ama verdikçe batırıyor ve geç veriyor

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Samsungdan bahsediyorum yanlışlık olmasın

Reaksiyon puanı
16,128
lenovo a328 alıyor nasıl ve neresini alıyor? bilmiyorum ama lolipop alacakmış...

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Hiç şaşırmadık. :D Buda gösteriyor ki SAMSUNG CİHAZ ALINMAZ!! :thumbdown:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi samsung pişmanlıktır bunu bilir bunu söylerim..:(

Y

YAVUZ KÖK

SDN Okuru
Ben bir note 2 kullanıcısı olarak son gelen haberle üzüldüm açıkçası samsun g bu tavrı ile kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmış durumda eğer güncelleme verilmeyecektiyse bu haberi baştan vermeliydi ve güncelleme sıralamasına almamalıydı aldıysanda sonuna kadar arkasında durmalı ve sözünü tutmalı diye düşünüyorum

mehmetf01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi taktik.

4s bile alıyor ios 9'u.

Edit: yukarıda yazmışlar zaten.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gelmemesi iyi oldu diyebiliriz. 5.0 gelseydi cihaz iyice yavaşlayacaktı. 4.4.2 de bile bazı yavaşlamalar oldu. Firmaların genel taktiği işte. Ver güncellemeyi cihazı kullanılamayacak ahale getir ki yenisini alsınlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S4 geldi note2ye gelmiyor aynı düzeyde telefonlar , insanları ümitlendirip yarı yolda bırakmak olmadı artık Iphone almanın vakti geldi