Galaxy Note 2'ye Android 5.0 Lollipop Gelmeyecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 2'ye Android 5.0 Lollipop Gelmeyecek

Bir güncelleme haberi de Samsung'dan geldi. Android 5.0 Lollipop güncellemesinin Galaxy Note 2'ye gelmeyeceği açıklandı. Ayrıntılar haberimizde.

Galaxy Note 2 için Android 5.0 Lollipop güncellemesinin iptal edilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 lere zar zor verdıkten güncellemeden sonra note 2 lere beklemek saçma olurdu zaten.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Sorulmasa hiç haber etmeyecek çakallar. İşte bu tutum kötü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İşte tam da bu nedenden iphone a geçiş yaptım. Samsung güzel cihazlar üretiyor ama bırak 2 yılı 6 ay sonra güncelleme vermemeye başlıyor. O kadar cihaz çıkartırsan altından kalkamazsın tabii.

İphone dan memnun muyum? Değilim. Ama güncelleme çıktı mı çıkacak mı diye beklemiyoruz. Başka telefona geldi bize gelecek mi demiyoruz. Iphone 6 Plus cihazıma ios 11 in çıktığı gün yüklenebileceğini biliyorum. o zamana allah kerim.

Iphone kullanıcısı olarak tek beklediğimiz jailbreak :D

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Zamanında S3 e de aynısını yapmışlardı samsung akıllanmaz

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Note 2 zamanında pahalı satılmasaydı bu habere " O kadar da olsun" derdim. Ama fiyatının hakkını vermediği açıkça görünüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:( böyle bir telefona gelmemesi beni üzdü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer telefonun teknik kapasitesi kaldırmıyorsa güncelleme vermek mantıksız ama note 2 gibi bir telefonda 2 gb ram var arkadaş nediye kaydun bu özelliği. telefon iyi güzel lakin firma kötu bende bundan sonra iphone almayı düşünüyorum.

abre06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung un bunu hep yapiyor bada kullanicilarini madur etti milleti keriz yerine koyuyor isin enteresan tarafi iyi telefon satiyor sahsim adina samsug a birdaha para kaptirmam