Galaxy Note 2'lerde Kulaklıklar arızalımı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haplo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Haplo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Note 2 alalı 1 hafta oluyor. geçen gün işten dönerken telefona yüklediğim filmlerden birini izleyeyim dedim. milleti rahatsız etmemek için de telefona kulaklığı taktım fakat ne yaptıysam kulaklıklardan ses gelmedi. tabi ben uğraşırken arada bir kulaklığı çıkartıp taktım haliyle yanımdakiler de ses dışarı geliyor biliyormusun deyince moralim bozulup telefonu cebime sokmak zorunda kaldım.

eve gelince acaba video programındamı sorun var deyip başka bir uygulama yükledim. bu sefer daha ilginç şeyler oldu. şöyle ki kulaklığı takınca filmdeki arka fon müziğinin sesi konuşmaları bastırıyordu. konuşmaları duyamıyorsun ama fon müziği bangır bangır çalıyor :scared:
bazen de ses hiz gelmiyor ama telefon kulaklık takıldığını algılıyor ana ekrana kulaklık ile alakalı video ve müzik uygulamaları geliyor ama ses yok kulaklığı çıkartırsam sorun yok.

acaba sorun yüklediğim filmlerde olabilirmi belkide codec sıkıntısı vardır dedim test etmek için radyoyu açtım sonuç aynı.

telefonun arızalı olduğunu düşünüyorum ama arıza olsa kulaklığı yakınca algılamaması lazım gibime geliyor. yazılımsalmıdır donanımsalmıdır anlayamadım. ne yapmalıyım benzer sorunla karşılaşan varmı acaba?