Galaxy note-2 mi LG G2 mi

yumera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok fazla oyun oynamam internette zaman geçiririm biraz fazla müzik dinlerim kamera önemlidir benim için 2-3 sene sorunsuz kullanım önemlidir.şuan nokia n-8 kullanıyoru 2 sene oldu artık androide geçmek istiyorum. daha 1-2 ay daha bekleyebilirim ne önerirsiniz?? yeni çıkan modellerden bekleyeyimmi yoksa bunlardan birisinimi seçeyim??

yumera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16gb yeterli olur mu peki çok fazla program kullanmam ama bazen sunu hazırlama gerekebiliyor hazırlarkende aynı anda çok fazla prgram acıyorum sıkıntı yaşatırmı bu konuda

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
1-2 ay beklerim dersen kesinlikle Z2 al, her konuda tatmin eder.

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostum,

Note 2'yi de kullandım, LG G2'yi de arkadaşımda var o yüzden kullandım. Baştan şöyle söyleyeyim Samsung'a bulaşmamanı öneririm. Ben Galaxy S3 kullanıyorum o kadar güncelleme geldi, stabilite sağlanamadı. Anca Custom ROM yüklemen gerekiyor.

Ben sana şiddetle LG G2 al derim. Lg bu sefer 'telefon' yapmış ve güncelleme desteği de veriyor. İstediğin kadar program aç tek bir takılma olmuyor. Pil performansı, yüklü gelen uygulamalar, ses kalitesi vs vs.. her şey çok iyi. Hafıza konusunda bir şey diyemeyeceğim 16gb yeterli olur mu ama bilindik mağazalardan değil de piyasadan alırsan uygun bulursun ve almışken 32gb al derim.

yumera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 herkesin ortak fikri sanırım :) 1-2 ay daha beklersem en fazla ne kadar düşer peki 32gb fiyatı??şuan 1420 ye buldum

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Samsung kalitesizligi ve bi süre sonra eski telefonuna güncelleme vermeyen bi firma :D memnuniyet 0 bak bnde s3 kullanıyorum 4.4 gelecek dendi sonra yok efendm desteği çektik bi örnek bu.google 512 ram de bile çalışacağını açıkladı 4.4 ün.1 gb ram'e gelmiyor :D

yumera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki herkese teşekkür ederim yardımınız için:)

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence Note 2 al. G2'de olmayan şeyler Note 2 de var. Ama 16 GB alma alırsan 32 yada 64 GB al.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kıyaslamak bile hata. Tabii ki G2.

1-2 Ay daha beklersen Z2 al.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1-2 aydaha beklerse g3 çıkıyor zaten.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Lg G2, Note 2 oranla kata kat daha iyi ve daha yeni Lg G2 al bence ama biraz daha beklersen yeni telefonlar çıkacak bütçen varsa (Xperia Z2, Lg G PRO 2, HTC One 2 (M8)) bu telefonların çıkmasını bekleyebilirsin.

yumera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 de flash uygulamaları destegı yok dıyo bu benım kullanımımıda neleri engeller peki???

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
note 2de de yok. android 4.1.2 üstü hiç bir cihazda flash player desteği yok..
video falan izlersin sıkıntı yapma. bişeyi engellemez. ayrıca note 2 g2 nin rakibi değil ancak note 3 rakibi olur.

yumera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki çok teşekkür ederim tavsiyeler üzerine ben 1-2 ay daha beklemeye karar verdim gm elite-elite liteı beklememi tavsiye edenler oldu bu arada lg g2ninde fiyatı biraz daha düşer hem.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
çok fazla oyun oynamam internette zaman geçiririm biraz fazla müzik dinlerim kamera önemlidir benim için 2-3 sene sorunsuz kullanım önemlidir.şuan nokia n-8 kullanıyoru 2 sene oldu artık androide geçmek istiyorum. daha 1-2 ay daha bekleyebilirim ne önerirsiniz?? yeni çıkan modellerden bekleyeyimmi yoksa bunlardan birisinimi seçeyim??
Lg g2 cok daha önde note 2 nin kalem artısı var.

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G2 al derim note 2 nin ekran stabilitesi vs verdiğin paraya değmez LG bu sefer büyük bir başarı örneği sergilemiş :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note1 bile Note2 den daha iyi tabiki g2 derim. Ama ya Z2yi bekle ömürlük kullan yada git Z1 al.