Galaxy Note 2 eline alanlarin ilk izlenimleri ?

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon nasil arkadaslar inceleme sayfalarinda note 2 nin daha elde tutulmasinin galaxy note a gore daha.kolay oldugu soyleniyor sizcede oyle mi deneyen arkadaslarin yorumlarini bekliyorum

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
15- 30 dk kurcaladım sonra S3 ü elime aldım küçükcük geldi

djemrahyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben iphone 4 s mi satıp note 2 almayı dusunuyorum.. nedenine gelince :
1,, iphone 5 hiç bekledigim gibi cıkmadı iphone 5 e bırakın 3000 tlyi 2500 tl bile pahalı sadece uzatms baglantıyı hızlndrmıslar 4s i olan bi adama 5 hiç cazip gelmedi
2..iphone 4s i okadar cok insanda gordumki artık olmuyor dedim ilkokul cocuklarından sokakta mısır satanlara kadarr
3..galaxy s3 alıcaktım ama ntv spor uygulamasını 4s le aynı zamanda actım 4s hemn actı s3 ise 4 snye sonra actı ustelik 4s teki goruntu daha kaliteli bu sekilde s3 ten vazgectim
4..suan piyasadaki en guclu işlemci note 2 de avrupada fırtına gibi esiyor buyuk olusuna katlanıcaz artık enazından cok kişinin elinde olmaz :)))
benim dusuncelerim bunlar nedersiniz android deneyimi ve note 2 nasıl olur arkadaslar yeni uyeyim

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1,, iphone 5 hiç bekledigim gibi cıkmadı iphone 5 e bırakın 3000 tlyi 2500 tl bile pahalı sadece uzatms baglantıyı hızlndrmıslar 4s i olan bi adama 5 hiç cazip gelmedi
2..iphone 4s i okadar cok insanda gordumki artık olmuyor dedim ilkokul cocuklarından sokakta mısır satanlara kadarr
3..galaxy s3 alıcaktım ama ntv spor uygulamasını 4s le aynı zamanda actım 4s hemn actı s3 ise 4 snye sonra actı ustelik 4s teki goruntu daha kaliteli bu sekilde s3 ten vazgectim
4..suan piyasadaki en guclu işlemci note 2 de avrupada fırtına gibi esiyor buyuk olusuna katlanıcaz artık enazından cok kişinin elinde olmaz :)))

benim dusuncelerim bunlar nedersiniz android deneyimi ve note 2 nasıl olur arkadaslar yeni uyeyim

İphone 5 i gec zaten note 2 de cok buyuk bence htc butterfly a bak bence

aleranol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum bende not2 almayı düşünüyorum ve bence iyi edersin. Yarın gidip deneyeceğim ama başka sitelerde satın alan 5-6 kişiye denk geldim herkez şarjından ekranından ve boyutundan oldukça memnun. Sorunu yok diyor herkez. Tabi senin için nekadar gerekli bilemem. Ben sırf multiview ve spen için alıcam. A eğer alırsan bir hatırlatma neredeyse tüm donanımsal özellikleri not un 2 katına çıkarılmış not2 de :) pili de 3100mah neredeyse laptoplar kadar.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iyi olurda kardeş çoğu androidci senin telefonu alamadığı için androide yöneliyor bence böyle bir şey yapma elindeki cihaz gayet iyi yaptır bi jailbreak her şeyde beleş olsun (bu arada 4s nasıl herkeste var yav )
velhasıl bence israf olur tabi sen nasıl istersen öyle yapabilirsin bu arada madem konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsun bir konu aç bizde ordan sana daha çok yardımcı olalım:D

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum bende not2 almayı düşünüyorum ve bence iyi edersin. Yarın gidip deneyeceğim ama başka sitelerde satın alan 5-6 kişiye denk geldim herkez şarjından ekranından ve boyutundan oldukça memnun. Sorunu yok diyor herkez. Tabi senin için nekadar gerekli bilemem. Ben sırf multiview ve spen için alıcam. A eğer alırsan bir hatırlatma neredeyse tüm donanımsal özellikleri not un 2 katına çıkarılmış not2 de :) pili de 3100mah neredeyse laptoplar kadar.

Galaxy note 2 donanımsal açıdan süper bir cihaz ancak tek isteğim telefonu elime aldığım zaman " ohaa çok büyükmüş" tepkisini vermemek :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Note 2'yi kurcaladıktan sonra S3'e geri dönmek bir tuhaf oluyor :) Note'a göre gerçekten çok iyi bir cihaz

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
sabah dolmuşta sıradan bir gencin yanına oturdum fakat oda ne hiçde sıradan değişmiş çünkü eliden note 2 vardı o telefonun ekranı 2 kişiye bile rahatlıkla yeter o kadar söyleyim yani

aleranol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sabah dolmuşta sıradan bir gencin yanına oturdum fakat oda ne hiçde sıradan değişmiş çünkü eliden note 2 vardı o telefonun ekranı 2 kişiye bile rahatlıkla yeter o kadar söyleyim yani

:D bende sırf onun için alıcam. Ama eğer laptoplar 2kişiye yetmiyorsa note da 1 kişiye film vs. Konularda anca yeter.

djemrahyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hamza bey haklısında ne diye konu acıyım 4s satıp note 2 alıyımı diye konu acsam iki cihazıda kullanmıs biri denk gelirmi acaba olur olmadık biton adam gereksiz yorum yapıyo bide 4s alamayanlar androide yoneliyo demissin evet onceden oyleydi ama suan 1500 tl androide veren herkes 4s alabilir..varmı iki cihazıda kullanan birisi bana yardımcı olsa

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim çok hoşuma gitti ama cebe sığmadı :)

djemrahyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar 2 gun once aldim note 2 yi suan ondan yaziyorum. Oncelikle sunu soyleyim telefon samsungun hicbi cihaziyla kiyaslamayin ne nexus nede s3 bunun yanina yaklasamaz. Cihaza buyuk diyenlere gelince cihaz obce buyuk geliyor ama alisinca harika diger tekefonlar mp3 calar gibi geliyo 4s ten sonra nasil yaparim diye cok dusundum ama sanirim iyice isindim tele bikere hic yavas degil kasma yok dokunmatik hassasiyeti harika olmus ama sakin ekran filmi kullanmayin hassasiyeti azaltiyo oyun ve video izlemek harika evet androud uygulamalarinda ios a gore kalitesizlik var ama samsung bu konuda elinden geleni yapiyo zincirleri kirmis gibiyim iostan sonra baska kullanamam sanmistim. Sarji 1.5 gun gitti ntv spor uygulamasina 4s in daha kaliteli oldugunu soylemistim ama youtube ta bu tel hskikaten agzimi acik birakti tek elle kullanma modu koymuslar arabada kullanabiliyorum yani iphone5 beni tatmin etmedi ozelliklerini gorunce 4s in berberin ciragi bile alinca bende sattim bunu aldim 1800 tl 12 taksit telpa . Ses konusunu duzeltmisler baya hem telefonun dis sesi hem kulaklik sesi oldukca hos ve tok olmus spen cok hassas not akmak cok guzel kalemi yerinden cikarinca otimatik snot aciliyo biseyler yazip kalemi yerine takinca otomatik kaydediyo ekran cozunurlugu bence yeterli okadarda olsun valla suan walking dead izledim harikaydi altyazili vlc playerdan baska sorusu olan varsa yazsin

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 5 gayet iyi neresini begenmiyorsunuz arkdaslar ?

Bir kere fiyatı olduğundan 2kat fazla,kamerada ışıkda pembeleşme var. Apple yüssüz açıklamalar yapıyor sol elinizle çekin :) gibi bence galaxy s3'e verilen parayı hak ediyor. Kimse parayı sokakta toplamıyor :( Ama yinede ben elmaya 3bin tl veririm diyorsanız o sizin tercihiniz.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bir kere fiyatı olduğundan 2kat fazla,kamerada ışıkda pembeleşme var. Apple yüssüz açıklamalar yapıyor sol elinizle çekin :) gibi bence galaxy s3'e verilen parayı hak ediyor. Kimse parayı sokakta toplamıyor :( Ama yinede ben elmaya 3bin tl veririm diyorsanız o sizin tercihiniz.
Kamera problemi normal dediler ama bilmiyorum tabi fiyatida duser milletin ilgisinden okadar fiyat yapiyorlar ama hos bir cihaz tabi s3 daha iyi ama herkezin gorusu farklidir

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kamera problemi normal dediler ama bilmiyorum tabi fiyatida duser milletin ilgisinden okadar fiyat yapiyorlar ama hos bir cihaz tabi s3 daha iyi ama herkezin gorusu farklidir

doğru ama artık iphone çok ayak altına düştü herkezde var kaçak veya orjinal 4le4s ayıramıyosun

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
doğru ama artık iphone çok ayak altına düştü herkezde var kaçak veya orjinal 4le4s ayıramıyosun
zaten su konusunda berbat hepsi bir birine benziyor mesela s1 le s2 arasinda fark cook s3 zaten komple yenilenmis olarak cikti applede boyle birsey daha gormedim goremedim hepsi ikiz gibi

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
zaten su konusunda berbat hepsi bir birine benziyor mesela s1 le s2 arasinda fark cook s3 zaten komple yenilenmis olarak cikti applede boyle birsey daha gormedim goremedim hepsi ikiz gibi
s1 s2 ve s3 tamamda hiç bir marka çöp telefon konusunda samsungu geçemez aynı şahin doğan gibi ufak bir özelliği değiş geri sun satışa:D

hamza bey haklısında ne diye konu acıyım 4s satıp note 2 alıyımı diye konu acsam iki cihazıda kullanmıs biri denk gelirmi acaba olur olmadık biton adam gereksiz yorum yapıyo bide 4s alamayanlar androide yoneliyo demissin evet onceden oyleydi ama suan 1500 tl androide veren herkes 4s alabilir..varmı iki cihazıda kullanan birisi bana yardımcı olsa
usta senin baktığında şamda kayısı 2 cihazı birden kullanan kişiyi sana söyliyim sayın editörümüz [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION]
o senin soruna cevap veremez ise inan kimse veremez

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 özel bir cihaz ve Samsung bence bu cihazı başka bir kitleye yaptı.Reklamlarında da söylüyor bunu...Bu cihaz Speni ile öne çıkıyor aslında diğer şeyler teferruat,kullanmayacağınız özellikler için bu cıhazı tercih etmeyin bence,telefonu sırf telefon,oyun,web ve bazı uygulamalar için alacaksanız almayın bence,daha avantajlı ve ufak telefonlar var bunlara yönetmelisiniz...Kimse bu tarafından bakmıyor olaya şaşırıyorum,tabi yinede size kalmış ama içimizdeki Arsız beni dizginlemeliyiz...İyi akşamlar...

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
htc one + beklerken sanırım note II yi eve götereceğim:lol:

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Apple bir üst modelde tasarım korkusundan hepsi ikiz adamlar işini hiç riske atmıyor.

medda89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu mesajimi note 2den yaziyorum ve arkadaşlar kesinlikle mükemmel bi telefon ilk basta cok buyuk geldi ama alişıncaa super herkeze tavsiye ederim iphone 5 kullandim ama yok abi 4s 5 ayni sadeve farki hiz note 2 hayattir elinizden birakmak istemiyorsunuz şarji falan harika

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşdan 1 günlüğüne aldım kullandım. bi keresinde çok büyük. cebime sığmıyor. tek elle kullanmak imkansız. sonra s3 ümü aldım. ve rahatladım. notenin yapıpta s3 ün yapamayacağı şey yok.

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşdan 1 günlüğüne aldım kullandım. bi keresinde çok büyük. cebime sığmıyor. tek elle kullanmak imkansız. sonra s3 ümü aldım. ve rahatladım. notenin yapıpta s3 ün yapamayacağı şey yok.
bence büyük bir hata yaptın note 2 bana ilk başta aşırı büyük geldi 2 gün tamamen cihaz gözüme normal görünmeye başladı ve s3 e bakınca o kadar küçük gözüküyo ki çok tuhaf bir durum ve telefonun şekli o kadar güzel ki masaya koyunca bir havası oluyor(bu hava gri için geçerli beyazı çok tuhaf duruyor) ve telefon hızdan uçuyor hata yapmışsın s3 almakla ama yinede hayırlı olsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

note2 tek elle kullanılmaz diyenler var ben sürekli tek elden kullanıyorum

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s1 s2 ve s3 tamamda hiç bir marka çöp telefon konusunda samsungu geçemez aynı şahin doğan gibi ufak bir özelliği değiş geri sun satışa:D

[MENTION=218778]tolgacem[/MENTION]
o senin soruna cevap veremez ise inan kimse veremez

Sen galiba apple fanisin bak bende androidciyim. Sana vu serinin farklarini anlatiyim. S1 4", s2 4.3", s3 4.8" inc ekrana sahipler. S1 1 ghz tek cekirdek s2 1.2 ghz cift cekirdek s3 1.4 ghz dort cekirdek. S1 480x800 s2 480x800 s3 1280x720. Pil s3 te yukseltildi. Ekranin ppi degeri arttirildi. Kamera s3 te gelistirildi. Samsungun tek kotu yani var oda arka kapagin plastik olmasi. Size bu konuda katiliyorum malzeme kalitesi kotu. Cunku babam da var ve arka kapak soyulmaya basladi. Apple gibi frekans hizini degistirip yollamiyo sadece 4 le 4s arasinda cift cekirdek farki var.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sen galiba apple fanisin bak bende androidciyim. Sana vu serinin farklarini anlatiyim. S1 4", s2 4.3", s3 4.8" inc ekrana sahipler. S1 1 ghz tek cekirdek s2 1.2 ghz cift cekirdek s3 1.4 ghz dort cekirdek. S1 480x800 s2 480x800 s3 1280x720. Pil s3 te yukseltildi. Ekranin ppi degeri arttirildi. Kamera s3 te gelistirildi. Samsungun tek kotu yani var oda arka kapagin plastik olmasi. Size bu konuda katiliyorum malzeme kalitesi kotu. Cunku babam da var ve arka kapak soyulmaya basladi. Apple gibi frekans hizini degistirip yollamiyo sadece 4 le 4s arasinda cift cekirdek farki var.
yoo apple ı pek sevmem ve samsung galaxy w telefonum var
ve ben o yazıda s1 s2 s3 hariç anlamında tamamda dedim s serisine laf yok hacıda gerisi yalan sen biraz yanlış anlamışsın cidden çok benzer telefonlar var ama s serisinden hiç bir telefon biribirine benzemiyor:)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=284772]hamza5806[/MENTION] bence galaxy lerin hepsi birbirine benziyor :D