galaxy note 10 için bilgi

osman3385

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar işim gereği galaxy note 10 almayı düşünüyorum. aslında tablet alacaktım ama telefonuımu kırdığım için ikisini birden alamaycam o yüzden bende galaxy note 10 a karar verdim ama aklımda bir soru var note 10 da ofis programları üzerinde yazı yazılabiliyor mu kalemle ,yani belgeyi açtıktan sonra kalemle not alınca zum falan yaptığımda yazıda küçülüp büyüyor mu yada son haliyle kaydedebiliyor muyum bu gibi şeyler işte şimdiden teşekkür ederim.

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar işim gereği galaxy note 10 almayı düşünüyorum. aslında tablet alacaktım ama telefonuımu kırdığım için ikisini birden alamaycam o yüzden bende galaxy note 10 a karar verdim ama aklımda bir soru var note 10 da ofis programları üzerinde yazı yazılabiliyor mu kalemle ,yani belgeyi açtıktan sonra kalemle not alınca zum falan yaptığımda yazıda küçülüp büyüyor mu yada son haliyle kaydedebiliyor muyum bu gibi şeyler işte şimdiden teşekkür ederim.
Note10 değil de, Note10+ Plus sizin için daha elverişli olmaz mı? Bi nevi hem telefon hem tablet yerine de kullanmış olursun.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Ben de ilk başlarda Note 10 almayı düşündüm. Sonra diyorsun ki bir şeyin üst modeli varsa o daha iyidir mantığıyla plus'ı alıyorsun. :) ve bir bakıyorsun haklısın :grinning:
Neyse. İş için alınabilecek en iyi telefon Note 10 plus'tır. Kalemle word dosyası içine şuan için yazı yazılamıyor ama aşırı derece verimli kullanabilirsin. Samsung ile Microsoft kanka oldu zaten. hatta Note 10 serisi tanıtımında Microsoft ceosu sahne aldı ve Note 10ların ofis programları ile muhteşem bir uyum içinde olduğunu söyledi. Benim en çok kullandığım özelliği Samsung note araçılığıyla aldığım notları direk word yada pdf şeklinde paylaşıp yada kaydedebiliyorsun. Microsoft’un Telefonunuz uygulaması ile gelen bildirimlerinizi bilgisayarınız üzerinden görebiliyor, yönetebiliyor hatta arama yapabiliyorsunuz.(windows 10 ve üzeri). Samsung Note serisini tanıtırken dikkat ettiyseniz reklam temaları her zaman iş ortamı ve verimlilik üzerine.
Belkide ben telefonuma aşığım :grinning: Note 10 plus'ın verimlilik için geliştirdiği yüzlerce ipuçları var. Bunları internetten aratıp bulabilirsin.