Tavsiyem mini 2, ama bence biraz para biriktirip Galaxy Ace 2 al. Giriş seviyesi telefonlar en fazla 2 sene kullanılır. Daha fazla kullanılırsa kasılmalar başlar, telefon güncelliğini yitirir (mini 2'de bu yok, çünkü 4.1 versiyon güncellemesini alacak) ya da uygulamaların %50'si çalışmaz, çünkü telefon artık eski donanımlı olur... Sakın Galaxy W ya da Galaxy mini veya Galaxy Ace alma! Çünkü bu telefonların hiçbiri Android 4.1 almayacak ve Galaxy W hariç diğer ikisi çok yavaş telefonlar. Tahminimce 500 liran var. Galaxy mini 2 al ya da biraz bekle, para biriktir ve benim yaptığım gibi Galaxy Ace 2 al. Hem çift çekirdekli işlemcisi var yani hızlı, hem Android 4.1 alacak yani güncel hem de güncelliğin ve hızlılığın etkisiyle üç dört sene rahatsız olmadan, uygulamaların ve hızın tadını çıkararak kullan. Ben de böyle yaptım. Bence sen de yap. Bir ay bekleyeceksin (Ace 2 almak için para biriktirmelisin, 800 lira civarı bir fiyatı var) ama sonunda buna değecek.Galaxy mini (s5570) mi yoksa Galaxy mini2 (s6500) mi , hangisi daha iyi lütfen yardımcı olun......:confused1::confused1::confused1::confused1: