Galaxy M20 önerir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Selamlar,

Kardeşime telefon alacağım. Bu konuda görüş ve önerilerinize açığım. 1500-2000 bandında bir cihaz düşünüyorum. Bugüne kadar iphone kullanıcıydı ve android kapısını açacağız artık.

Xiaomi bundan sonra telefon alırsam diye ön plana koyduğum bir markaydı ama yeni geçecek biri için bildiğim markasının arkasında daha rahat duracağımı düşünüyorum.
Bu konuda da aklıma gelen Galaxy M20 olmuştu. Oyun oynayan biri değil. Sosyal medya vs yeterli geliyor ki 5k mAh olması uzun uzun kullanabileceğini düşündürttü. İşlemci, ram vs yine yeterli seviyelerde gözüküyor. Çift arka kamera ayrı bir cezbetme sebebi sanki. Ne dersiniz?

Ve dürüst olayım 250$ satışında olan bir telefona 1800 vereceğim için kendimi de çok büyük aptal gibi hissediyorum :)

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Size tavsiyem honor 10lite alın garanti var, kamera daha iyi arayüz daha akıcı, ekran kalitesi daha iyi, işlemci daha iyi vs yani m20 sadece 5000mah bataryası olan bir teneke.
Mesaj otomatik birleştirildi:

M20 işlemcisi ilerde basit işlerde bile kastırır gibi geliyor ama honor 10lite yada psmart2019 öyle değil kirin 710 orta karar güç iyi verimlilik ile uzun süre sosyal medya kullanımında götürür 2 yıl dolmadan servisi belli yerinden batarya değişimi yapıp 4yıl temiz kullanır geçersin.

Son düzenleme:

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Telefon alırkenn Hindistan ve Çin fiyatlarına göz atın derim.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Yarın bir mağazadan elden satın alacağım

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Selamlar,

Kardeşime telefon alacağım. Bu konuda görüş ve önerilerinize açığım. 1500-2000 bandında bir cihaz düşünüyorum. Bugüne kadar iphone kullanıcıydı ve android kapısını açacağız artık.

Xiaomi bundan sonra telefon alırsam diye ön plana koyduğum bir markaydı ama yeni geçecek biri için bildiğim markasının arkasında daha rahat duracağımı düşünüyorum.
Bu konuda da aklıma gelen Galaxy M20 olmuştu. Oyun oynayan biri değil. Sosyal medya vs yeterli geliyor ki 5k mAh olması uzun uzun kullanabileceğini düşündürttü. İşlemci, ram vs yine yeterli seviyelerde gözüküyor. Çift arka kamera ayrı bir cezbetme sebebi sanki. Ne dersiniz?

Ve dürüst olayım 250$ satışında olan bir telefona 1800 vereceğim için kendimi de çok büyük aptal gibi hissediyorum :)
M20 guzel cihaz