Galaxy Ace 2 Rehber silindi

agasoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda hiçbir problem yok herşey gayet normal.. Fakat geçen telefonu kapatıp açtım rehber buhar olmuş.. Birkaç foruma baktım nasıl geri getiririm diye Sd kartan aktar falan demişler. Öyle yapayım edim fakat şöyle bir hata verdi "SD kart tarama başarısız (Nedeni: SD kartında vKart dosyası yok)

Ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum..

Sorunu çözdüm.. Sd Karta çıkar dedim sonra tekrar sd karttan al dedim geldi liste geri... Saçmalık..

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen dostum en temizi google hesabina yedekliceksin dunya yansa bisi olmaz o rehbere :-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsun ace telefonuma numara kaydetmek istediğimde sadece telefon ve google çıkıyor. sim çıkmıyor. sime kaydetmek için ne yapmalıyım:_

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeslerim ben rehberde 1 kisiye numarasina bakmaya girdigimde daha sonra tekrar geri tusuna bastigimda ekran gidip geliyo bunun bi çözümü varmi ? Size zahmer

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonum turcell maxi plus5 ben kenddim format attım ama atarken sim kartı çıkardım şimdi sim kartı takıyorum ama kişiler yok ne yapmalıyım acill

S

SDN Okuru

SDN Okuru
agasoW süpersin çok teşekkürler kaç siteye baktım numaralarımı getirememiştimçok sağol.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy ace 5830i telefonumda çektiğim bütün resimler gitti nasıl geri getirebilirim bilen varmı