Sevdelsn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
A71 kutu içeriği nedir kullanan arkadaşlar varsa yorumlara deneyimlerini ve ya gözlemlerini yazabilir mi?
Youtube'daki videoları izleyebilirsin.A71 kutu içeriği nedir kullanan arkadaşlar varsa yorumlara deneyimlerini ve ya gözlemlerini yazabilir mi?
A71 kutu içeriği nedir kullanan arkadaşlar varsa yorumlara deneyimlerini ve ya gözlemlerini yazabilir mi?
Benim sorduğum dolaylı yoldan kılıf var mıydı bunu da youtube daki videolarda göstermiyor ya da yok bilemem.Youtube'daki videoları izleyebilirsin.
Benim sorduğum dolaylı yoldan kılıf var mıydı bunu da youtube daki videolarda göstermiyor ya da yok bilemem.Benim sorduğum dolaylı yoldan kılıf var mıydı bunu da youtube daki videolarda göstermiyor ya da yok bilemem.
hayır kılıf çıkmıyor. Telefonun kendisi, hızlı şarj adaptörü ve hızlı şarj etme kablosu, kulaklık çıkmaktadır.Benim sorduğum dolaylı yoldan kılıf var mıydı bunu da youtube daki videolarda göstermiyor ya da yok bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim sorduğum dolaylı yoldan kılıf var mıydı bunu da youtube daki videolarda göstermiyor ya da yok bilemem.