Kararsızdroid
Öğrenci
Samsung Galaxy A7 2016 ve İPhone 6 arasında kaldım. iPhoneda ben dizi izleyebiliyorum ne de apk kullanabiliyorum ama tasarım olarak hoşuma gidiyor. Sizce hangi telefonu kullanmalıyım, neden ?
Iphone 6 tavsiye etmiyorum. Eski ve gercekten kotu bir telefon. Bu zamandan sonra kullanilmaz.İphone 6 apk kuramasan bile jailbreaksiz ücretli uygulamaları kurabiliyorsun bir yolla.A7 2016 yı sakın alma iphone6 varken
A7 2016 nın özellikleri bariz daha düşük .6 nın yavaş hali bile o telefonun hızlı halinden iyidir?Iphone 6 tavsiye etmiyorum. Eski ve gercekten kotu bir telefon. Bu zamandan sonra kullanilmaz.
Ben A7 2016 daha iyi demedim. Iphone 6 tavsiye etmiyorum dedim.A7 2016 nın özellikleri bariz daha düşük .6 nın yavaş hali bile o telefonun hızlı halinden iyidir?
Iphone 6 kac gb? Eger 16gb ise dusunmeden A7'yi sec. Iphone'a hafiza karti takilamiyor. Sorun cikarir.Halihazırda olanlardan ikisi var elimde maalesef
P20lite da güzel bakmanı tavsiye ederim.Bende iphone 7, mate 10, honor 10 arasında kaldım honor 10da kardeşim alcak benimde gözüm kaldı.
Oyun oynanmiyormuş rahat. Ön kamera ve performans onemli benim icin.P20lite da güzel bakmanı tavsiye ederim.
Mate 10 lite kullanma Fırsatı buldum tavsiye ediyorumOyun oynanmiyormuş rahat. Ön kamera ve performans onemli benim icin.
Biliyorum.Aynen ikisi de alınmaz.Ben de i6 nın A7 2016 ya göre daha iyi olduğunu belirttim sadece.Ben A7 2016 daha iyi demedim. Iphone 6 tavsiye etmiyorum dedim.
Eger yeni alinacaksa ikiside alinmaz.
İphone7 tavsiyemdir.Düşünmeden alabilirsiniz.Bende iphone 7, mate 10, honor 10 arasında kaldım honor 10da kardeşim alcak benimde gözüm kaldı.
P20 Lite alan kişi tasarıma para verir.P20lite da güzel bakmanı tavsiye ederim.
ıphone 6 16 gb ıse alma kardeşim hiç işine yaramaz sebep ise sana apple 10 gb verecek kullan dıye gerisi sistem felanSamsung Galaxy A7 2016 ve İPhone 6 arasında kaldım. iPhoneda ben dizi izleyebiliyorum ne de apk kullanabiliyorum ama tasarım olarak hoşuma gidiyor. Sizce hangi telefonu kullanmalıyım, neden ?
Maalesef bakamıyorum hocamHocam mesela 2. El s7 edge falan baksan?
Hocam doğru ancak yeni almayacağım sadece değişim yapacağım ve bu ikisi var elimde2Side alınmaz
2000 tl ye
Mi 6
Nokia 8(2100tl)
Xz1(siyah 2100tl ) varken
32 gb hocamıphone 6 16 gb ıse alma kardeşim hiç işine yaramaz sebep ise sana apple 10 gb verecek kullan dıye gerisi sistem felan
2018 ortasındayız şuan alınacak bir telefon değil.Hocalarım Galaxy Note 5 nasıldır ?
iPhone 6 aldım ancak hiç memnun değilim işletim sisteminden dolayı. A7’ye geçmek istememin tek nedeni android olması. İyi bir telefon değil performans olarak da şu anlık belki idare eder durumda. İmkan olsa huawei veya xiaomi alırdım. Ancak elimdeki işletim sistemini değiştirmem için önümde tek seçenek var. İp6 alalı çok olmadı garantisi hala devam ediyor bu nedenden dolayı Jailbreak yapamıyorum. Bu da özgürlüğümü kısıtlıyor.kardeşim bende iphone 6 var ablamda a5 2016 sana şukadarını söyliyeyim ikiside ölü telefon bence ikisinede girme
Jailbreak yapmadan da bedava kullanma imkanı olabiliyor.Araştırın bence.iPhone 6 aldım ancak hiç memnun değilim işletim sisteminden dolayı. A7’ye geçmek istememin tek nedeni android olması. İyi bir telefon değil performans olarak da şu anlık belki idare eder durumda. İmkan olsa huawei veya xiaomi alırdım. Ancak elimdeki işletim sistemini değiştirmem için önümde tek seçenek var. İp6 alalı çok olmadı garantisi hala devam ediyor bu nedenden dolayı Jailbreak yapamıyorum. Bu da özgürlüğümü kısıtlıyor.
Jailbreak yapmadan da bedava kullanma imkanı olabiliyor.Araştırın bence.
a7 2016 kullandım 1080p ekrana giriş seviye grafik işlemcisi koymuşlur clash royale'de bile kasıyordu.İphone 6 ondan daha iyi değildir ama oda arayüzde,uygulamalara girerken çok kasıyorduİkisini yan yana koyup karşılaştırdığımda şekil ve tasarım olarak İP bir tık daha üstte ancak performans olarak a7 2016 ip6’yı eziyor. Kamera olarak da neredeyse aynılar.