Galaxy A50 Titreşim Seviyesi

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi sorunum telefonumun titreşim seviyesi ile ilgili. Android 10'da da 9'da da bunu ayarlayamıyorum. Belki benim telefonum bozuktur onu da bilmiyorum. Eğer kullananlar varsa az sonra detaylandıracağım sorunu yaşıyorlar mı söylerlerse sevinirim.

Daha az önce telefonu elime aldığımda bildirim geldi ve titremenin sesi geldi ama elimde olmasına rağmen hiçbir titreme hissetmedim. Bunu daha önceden telefon cebimdeyken de yaşıyordum aldığım günden beri. Daha sonra madem işe yaramıyor titreşimi kapatayım dedim sessizde kullandım. Iki gün önce tekrar titreşimi açtım ve bildirimleri bir kere bile titreşim yüzünden kontrol etmemiştim çünkü hissetmiyordum. Bugün elindeydi ve elimde olduğu hâlde sadece sesini duydum. Bu benim telefonumun sorunu mu yoksa bütün A50ler böyle mi?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Telefon çalarken titreşim var mı ? Eğer varsa titreşim yoğunluğundan bildirimlerin yoğunluğunu bir attırmayı deneyin.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Telefon çalarken titreşim var mı ? Eğer varsa titreşim yoğunluğundan bildirimlerin yoğunluğunu bir attırmayı deneyin.
Çalarken de bildirim geldiğinde de titreşim var ama çok çok az. Elimde bile hissetmemiştim o gün. Daha sonra elimdeyken hissettim tabi hiç yok kadar değilmiş ancak eskisi ile aynı şu an yani cepten hissetmek imkansız. Ayarlarda hiçbir titreşim yoğunluğu vs. yok zaten dediğim gibi.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Çalarken de bildirim geldiğinde de titreşim var ama çok çok az. Elimde bile hissetmemiştim o gün. Daha sonra elimdeyken hissettim tabi hiç yok kadar değilmiş ancak eskisi ile aynı şu an yani cepten hissetmek imkansız. Ayarlarda hiçbir titreşim yoğunluğu vs. yok zaten dediğim gibi.
Böyle bir menü yok mu ?
Screenshot_20200724-203433_Settings.jpg