Galaxy A50Arkadaşlar,
Samsung Galaxy A50, Huawei Mate 20 Lite, Honor 8X, Honor 10 Lite, Xiamio Mi 8 Lite, Xiamio Redmi Note 7.
Bu telefonlar arasından hangisini alırdınız?
Dostum A50'ye parmak izi okuyucu ve kamera için güncelleme gelecekti. Eğer geldiyse kontrol et, gelmediyse gelene kadar beklemekte fayda var. Her iki özelliği de bozuk telefonun. Parmak izi okuyucu stabil çalışmıyor, kamerada ise renk bozukluğu ve detayları çamurlaştırma var. Güncellemeden sonra kontrol edip alabilirsen daha mantıklı olur. Eğer bunlar düzeltilirse A50 alınır eğer düzelmezse Redmi Note 7 modelini tavsiye ederim.
A50 ilk çıktığı zamanlarda bir Samsung çalışanı ile konuşmuştum, bu söylediklerimi o söyledi. Kendisi de kabul etti bu zaten bu sıkıntıları. Benim görüşüm güncelleme gelmeden almayın. Firmaya güvenip alırsanız daha sonra sıkıntı yaşama ihtimaliniz var çünkü sonuçta orta sınıf bir telefon bu. Kağıt üstünde donanım olarak iyi bir telefon fakat yazılım olarak orta sınıf olduğu için çok kısılmış. Bunu göz göre göre Samsung yaptı zaten, ne kadar düzeltirler ki? Dediğim gibi beklemekte fayda var. Eğer acil telefon ihtiyacınız varsa orasını bilemem, Redmi Note 7 de gayet güzel cihazSamsung günceller deyip almalimiyim güvenemedim de. Bu orta segment telefonlarinin hep bir +si -si var.
A50 ilk çıktığı zamanlarda bir Samsung çalışanı ile konuşmuştum, bu söylediklerimi o söyledi. Kendisi de kabul etti bu zaten bu sıkıntıları. Benim görüşüm güncelleme gelmeden almayın. Firmaya güvenip alırsanız daha sonra sıkıntı yaşama ihtimaliniz var çünkü sonuçta orta sınıf bir telefon bu. Kağıt üstünde donanım olarak iyi bir telefon fakat yazılım olarak orta sınıf olduğu için çok kısılmış. Bunu göz göre göre Samsung yaptı zaten, ne kadar düzeltirler ki? Dediğim gibi beklemekte fayda var. Eğer acil telefon ihtiyacınız varsa orasını bilemem, Redmi Note 7 de gayet güzel cihaz