Galaxy A50, Mate 20 Lite, 8x Arasından Seçim için yardım

hgtucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar,
Samsung Galaxy A50, Huawei Mate 20 Lite, Honor 8X, Honor 10 Lite, Xiamio Mi 8 Lite, Xiamio Redmi Note 7.
Bu telefonlar arasından hangisini alırdınız?

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Dostum A50'ye parmak izi okuyucu ve kamera için güncelleme gelecekti. Eğer geldiyse kontrol et, gelmediyse gelene kadar beklemekte fayda var. Her iki özelliği de bozuk telefonun. Parmak izi okuyucu stabil çalışmıyor, kamerada ise renk bozukluğu ve detayları çamurlaştırma var. Güncellemeden sonra kontrol edip alabilirsen daha mantıklı olur. Eğer bunlar düzeltilirse A50 alınır eğer düzelmezse Redmi Note 7 modelini tavsiye ederim.

hgtucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum A50'ye parmak izi okuyucu ve kamera için güncelleme gelecekti. Eğer geldiyse kontrol et, gelmediyse gelene kadar beklemekte fayda var. Her iki özelliği de bozuk telefonun. Parmak izi okuyucu stabil çalışmıyor, kamerada ise renk bozukluğu ve detayları çamurlaştırma var. Güncellemeden sonra kontrol edip alabilirsen daha mantıklı olur. Eğer bunlar düzeltilirse A50 alınır eğer düzelmezse Redmi Note 7 modelini tavsiye ederim.

Samsung günceller deyip almalimiyim güvenemedim de. Bu orta segment telefonlarinin hep bir +si -si var.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
lg v30+ cihazı inceleyin.

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Samsung günceller deyip almalimiyim güvenemedim de. Bu orta segment telefonlarinin hep bir +si -si var.
A50 ilk çıktığı zamanlarda bir Samsung çalışanı ile konuşmuştum, bu söylediklerimi o söyledi. Kendisi de kabul etti bu zaten bu sıkıntıları. Benim görüşüm güncelleme gelmeden almayın. Firmaya güvenip alırsanız daha sonra sıkıntı yaşama ihtimaliniz var çünkü sonuçta orta sınıf bir telefon bu. Kağıt üstünde donanım olarak iyi bir telefon fakat yazılım olarak orta sınıf olduğu için çok kısılmış. Bunu göz göre göre Samsung yaptı zaten, ne kadar düzeltirler ki? Dediğim gibi beklemekte fayda var. Eğer acil telefon ihtiyacınız varsa orasını bilemem, Redmi Note 7 de gayet güzel cihaz

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
A50 ilk çıktığı zamanlarda bir Samsung çalışanı ile konuşmuştum, bu söylediklerimi o söyledi. Kendisi de kabul etti bu zaten bu sıkıntıları. Benim görüşüm güncelleme gelmeden almayın. Firmaya güvenip alırsanız daha sonra sıkıntı yaşama ihtimaliniz var çünkü sonuçta orta sınıf bir telefon bu. Kağıt üstünde donanım olarak iyi bir telefon fakat yazılım olarak orta sınıf olduğu için çok kısılmış. Bunu göz göre göre Samsung yaptı zaten, ne kadar düzeltirler ki? Dediğim gibi beklemekte fayda var. Eğer acil telefon ihtiyacınız varsa orasını bilemem, Redmi Note 7 de gayet güzel cihaz

Benim forumla işim bitti kendinize iyi bakın. ;)

hgtucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
An itibariyle Galaxy A50 ile Redmi Note 7 arasındaki fark 650 TL.

HYÇ

Doçent
Reaksiyon puanı
573
Acil olarak alman gerekmiyorsa biraz daha bekleyebilirsin. Zam gelme ihtimali veya doların artma ihtimali de var ama ben yine de fiyatların düşeceğini düşünüyorum. Özellikle Mi 9 SE modeli en azından İthalatçı Garantili olarak gelirse uygun fiyata bu telefonlardan daha iyi bir cihaz. Şu an 2100 liraya yurt dışı kayıtlı olarak satılıyor.

DarkTalisman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mate20 Lite kullanıyorum. Tüm bu tarz sorularda önerdim ve aldılar. Hepsi memnun sorunsuz.

Emre ÇAMLI

Asistan
Reaksiyon puanı
335
Seçenekler arasından mate 20 lite . Ama performans ve kamera olarak mi 8 lite öneririm 3 cihazdan da üstün