Galaxy A50 Arkaplanda Google Şarj Problemi?

__ali__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Galaxy A50 telefonumda google arka planda çalışarak %10 şarj (hatta geçende %20) şarj tüketiyor. Gece %100 şarjdan çekiyorum sabah baktığımda %89/88 seviyelerine düşüyor. Bir ara düzelmişti android 10 güncellemesi geldikten sonra tekrar oldu. Fabrika ayarlarına sıfırlamam gerekiyormuş ama verilerimi (fotoğraf, ses dosyaları,videolar vb) bilgisayarıma yedekliyordum yanimda değil. Bu sorunu telefonumu sıfırlamadan halledebilirmiyim?
Screenshot_20200415-235722_Device care.jpg

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Android 10 güncellemesinden sonra a70'de de öyle oldu. Pil kapasitesinde düşüklüğünü belli etti.
Olayin fabrika ayarlarıyla alakasi yok. Boşuna sifirlamayin. Güncellemeden sonra oldu o. Güncellemede de alt sürüme geçemezsiniz. Mecbur böyle kullanılacak bir süre. İnşallah birdahaki güncellemede düzelir. Yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum

__ali__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Android 10 güncellemesinden sonra a70'de de öyle oldu. Pil kapasitesinde düşüklüğünü belli etti.
Olayin fabrika ayarlarıyla alakasi yok. Boşuna sifirlamayin. Güncellemeden sonra oldu o. Güncellemede de alt sürüme geçemezsiniz. Mecbur böyle kullanılacak bir süre. İnşallah birdahaki güncellemede düzelir. Yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum
Siz A70 mi kullanıyorsunuz?

__ali__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bir şey daha soracağım :) android 10 güncellemesinden sonra kulaklık sesinde baslı kısımlarda ses kısılması (otomatik gibi bişey) oluyor. A50 de böyle bir problem var ama kimse de yazmamış. Sürekli müzik dinlediğim için farkettim de sizde de varmı sorun acaba?

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Bir şey daha soracağım :) android 10 güncellemesinden sonra kulaklık sesinde baslı kısımlarda ses kısılması (otomatik gibi bişey) oluyor. A50 de böyle bir problem var ama kimse de yazmamış. Sürekli müzik dinlediğim için farkettim de sizde de varmı sorun acaba?
Bende çok müzik dinlerim ama öncekine göre hiçbir fark yaşamadım. Ya da yaşadım ben farketmiyorum. ? Fark varsa bile bariz değil ki farketmedim ?