Galaxy 10.1 alıyorum sizce memnun kalırmıyım ?

crewer123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bu aralar galaxy 10.1 i kampanya ile alıcam sizce memnun kalır mıyım ? Şimdiden teşekkürler.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne için kullanacaksın bilmiyorum ama o paraya iPad almak daha mantıklıdır. Basit işler için alacaksan memnun kalmama gibi bir şey olmaz. Yine de dahası için de memnunsuzluk yaşayacağını sanmıyorum.

agenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tablette androidi kaldıran sayılı makinalardan 10.1 yeterince memnun kalacağını düşünüyorum. S-Pen ve kullanım alanları dahada kullanışlı hale getiriyor ve iPad e göre en büyük artısı multi-window , tabi iOS'un stabilitesini gözardı etmemek gerek.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
note 10.1 kullanıcısı olarak ipad vs yalan kalır o canavarın yanında :) ama tavsiyem 3G modelini alman. Daha sonra custom rom atarak telefon özelliği de kazandırabilirsin. Yanlız kılıfsız kullanma. Samsung' un note 10.1 ler için kapaklı kılıfları var ancak biraz kazık. Ama ona benzer kılıflar da var piyasada bulursun.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Ben ipad kullanıcısıyım kuzenimde 10.1 var. İki cihazı karşılaştırdığımda bariz bir biçimde ipad üstün geldi. Özellikle stabilite, ekran çözünürlüğü ve kalitesi, store farkı AppStore da uygulamalara daha çabuk güncelleme geliyor ve daha güvenli çok çeşitli uygulama var ayrıca virüs derdi yok. Ve androidli cihazlarda zamanla ağırlaşma meydana gelir donmalar olur özellikle hafısazı arttırılabilir cihazlarda. Almadan önce mutlaka karşılaştır cihazları :)

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim mağazada deneyimleme şansı bulduğum tablet. Gerçekten çok akıcı çalışıyor işini görüceğini düşünüyorum