Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne için kullanacaksın bilmiyorum ama o paraya iPad almak daha mantıklıdır. Basit işler için alacaksan memnun kalmama gibi bir şey olmaz. Yine de dahası için de memnunsuzluk yaşayacağını sanmıyorum.
Tablette androidi kaldıran sayılı makinalardan 10.1 yeterince memnun kalacağını düşünüyorum. S-Pen ve kullanım alanları dahada kullanışlı hale getiriyor ve iPad e göre en büyük artısı multi-window , tabi iOS'un stabilitesini gözardı etmemek gerek.
note 10.1 kullanıcısı olarak ipad vs yalan kalır o canavarın yanında ama tavsiyem 3G modelini alman. Daha sonra custom rom atarak telefon özelliği de kazandırabilirsin. Yanlız kılıfsız kullanma. Samsung' un note 10.1 ler için kapaklı kılıfları var ancak biraz kazık. Ama ona benzer kılıflar da var piyasada bulursun.
Ben ipad kullanıcısıyım kuzenimde 10.1 var. İki cihazı karşılaştırdığımda bariz bir biçimde ipad üstün geldi. Özellikle stabilite, ekran çözünürlüğü ve kalitesi, store farkı AppStore da uygulamalara daha çabuk güncelleme geliyor ve daha güvenli çok çeşitli uygulama var ayrıca virüs derdi yok. Ve androidli cihazlarda zamanla ağırlaşma meydana gelir donmalar olur özellikle hafısazı arttırılabilir cihazlarda. Almadan önce mutlaka karşılaştır cihazları