Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Siz kimi istersiniz?

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snnakrs

Asistan
Katılım
18 Kasım 2015
Mesajlar
128
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti. Galatasaray'da ise yeni hoca arayışları devam ediyor. 3 büyük hocanın adı ile Galatasaray'la anılıyor. Bu isimler Mustafa Denizli, Lucien Lavre ve Herve Renard. Peki siz bu isim kim olsun istersiniz?

Galatasaray, Renard ile anlaşıyor iddiası!

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray'ın yeni hocasının kim olacağı ile ilgili Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi.

Daha önce Fildişi Sahili ve Zambiya'nın antrenörlüğünü yapan Lille in eski antrenörü Herve Renard İle anlaşmak üzere olduğu L'Equipe gazetesi tarafından iddia edildi.

11 Kasım tarihinde Lille ile yollarını ayıran teknik adamın Galatasaray ile masaya oturduğu ve Galatasaray yöneticileri tarafından tercih konusu olduğu yazıldı. (Kaynak:Hürriyet)


Mustafa Denizli Galatasaray ile anlaştı mı?

Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında bulunan Mustafa Denizli, Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile bugün bir görüşme yapacağını açıkladı.

TRT Spor'da yayınlanan programda açıklamalarda bulunan Denizli, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in kendisini aradığını ifade ederek, "Bugün kendisiyle bir görüşme gerçekleştireceğiz. Hayırlısı neyse o olsun. Biz her şeyi samimi bir şekilde paylaşıyoruz. Kimse buradan bir sonuç çıkarmasın. Ben sadece görüşme olacağını paylaşıyorum" dedi (Kaynak:Yani Şafak)


Lucien Favre Galatasaray ile anılıyor!

Lucien Favre kimdir ve Galatasaray ile görüşüyor mu? Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan ayrılmasının ardından gözler yeni adaylara çevrildi. Bir yandan Mustafa Denizli ile görüşmeler sürerken bir yandan da yabancı teknik direktör çalışmaları devam ediyor. Yabancılarda ise öne çıkan isim Lucien Favre oldu.

Kariyer patlamasını Almanya Bundesliga ekiplerinden Boruissia M'Gladbach'ta gerçekleştiren Favre, takım oynattığı hızlı oyun ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. İsviçreli teknik adam şu anda boşta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst