Galatasaray'ın 7. Ziraat Kuptası Finalinde ki Kadrosu

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Merhaba Arkadaşlar,

Galatasaray'ın 1982 Yılında ki 7. Ziraat Türkiye Kupasını kazandığı kadro;

download (2).jpg


Fenerbahçe'nin 2017 7. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak için oluşturduğu kadrosu;

download (3).jpg


Hala hangi takım büyük diye tartışılıyor, bence bu durum tartışmayı burda sonlandırmalıdır :)
 

epzq

Doçent
Katılım
21 Kasım 2011
Mesajlar
571
Reaksiyon puanı
47
Puanları
28
Büyüklüğü ben söyleyeyim.

Biz nasıl ki Real Madridi yendiğimizde o günü anar ve seviniyorsak bu Real Madrid gibi takımın başarılı oluşundandır.Peki bu takım nasıl başarılı olmuştur? Barcelonayı yenerek mi yoksa sayısız kupa kazanarak mı? Tabikide kupa kazanarak.
Büyüklük demek başarı ve kupa sayısı demektir. Real Madrid bugün taraftarı çok iyi diye büyük değil.Yada kazandığı forma ve stad gelirlerinden ötürü değil.Yada taraftarı takımı destekledi diye büyük değil.Real Madrid kupaları olduğu için büyük.Bizde bu takımı 3 defa yendik ve bunu kutlarız.

Şimdi aynı durum Türkiye için bakacak olursak.

Biz Beşiktaşı 8-2 ve 6-0 gibi skorlarla galip gelmiş takımız.Ama bunu belkide çoğu GS li bile bilmez.Dile getirmeyiz.
Ama Fenerbahçeli bir çocuğun ilk öğrendiği şey 6-0 dır. Öyle devam eder çünkü başka başarıları yoktur.her 6 kasımda anma törenleri olur forumlarda konular açılır yada 2002 deki maçın cüzdanları t-shirt leri basılır.Allah aşkına bu nasıl bir büyüklük bana biri söylesin biz bile Real Madrid e bu kadar yapmıyorken...
Sahada yenilmezlik serisi diye bir olay var.Aynı olay ispanyada da var.Real Madrid deportivo yu 18 Yıldır yenemiyordu.Bugün Barcelona Real Sociedad takımını deplasmanda 10 yıldır yenemiyor.Şimdi Real Madrid deportivodan küçük bir takımmı. Mantığınıza göre öyle.

Bize büyüklük gösterisi adı altında anlattığınız şeyleri dışarda söylemeyin size deli derler.Neyseki kahrınızı çekiyoruz.

Beşiktaş olsun Fenerbahçe olsun ikiside bize iyi gün taraftarı der çoğu zaman bizim taraftarlığımızı alaya alırlar buradan not kırma çabasına girerler.
Şimdi biz aynı milletten ve aynı milliyetçi duyguları yaşayan mevzu bahis Vatan oldumu faşistliğin kralını ortaya koyan bir toplumuz.herkes için Takım değiştirmek afedersiniz din değiştirmek gibi bişey. Yani Beşiktaş taraftarı takımına nasıl bağlıysa Fenerliside bağlı Eskişehirliside Konyalısı da o kadar bağlıdır.Çünkü aynı kültürün insanlarıyız bunu bence unutmamakta fayda görüyorum.

Diğer bir husus ise Fenerbahçe nin özellikle biz olimpiyatlara sporcu yetiştiriyoruz her branşta varız demesi..

Yetiştirdikleri sporcuların yarısından fazlası dopingli çıkıyor.
Fenerbahçe kadar olmasa da Galatasaray da çoğu branşta var ki özellikle branşlardaki başarılarımız kupalarımız ortadadır.

Kararı size bırakıyorum...
 

osos11

Asistan
Katılım
13 Ağustos 2014
Mesajlar
436
Reaksiyon puanı
124
Puanları
43
Resimlerden ne anlamam gerekiyor? Hiçbişey anlamadım. :D
 

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Resimlerden ne anlamam gerekiyor? Hiçbişey anlamadım. :D

Fenerbahçenin 7. ziraat kupasını şuanki aldığı kadro 2017 / Galatasaray'ın 7. ziraat kupasını aldığı kadro - 1982 Hala anlamadıysan neyse boşver :confused:
 
Üst