Galatasaray'ı artık kimse tutamaz

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1

1-Avrupa'da çeyrek final oynamakla yetinmeyip yine şampiyon olacağız
2-Daha önce de söyledim; alacağımız yıldızı Fenerliler bile gelip izleyecek
3-Aslantepe projesiyle Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakacağız
4-F.Bahçe geriye doğru gidecek. Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak

Ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan G.Saray'da büyük mutluluk yaşanırken, başkan Adnan Polat camiayı daha da coşturacak açıklamalarda bulundu. Ezeli rakipleri F.Bahçe'yi her alanda geride bırakmaya kararlı görünen Polat, önümüzdeki dönemde Avrupa'da yeniden final oynayacaklarını söyledi. G.Saray'ın, UEFA ve Süper Kupa'yı kazandığı dönemdeki parlak günlerine döneceğini vurgulayan başkan Polat, "Biz Avrupa'da çeyrek final oynamakla yetinmeyeceğiz, yine şampiyon olacağız, yine kupa getireceğiz" diyerek F.Bahçe'ye göndermede bulundu.

G.Saray başkanı, transferde F.Bahçe'yi geride bırakacaklarını vurgularken "Daha önce de söyledim; öyle bir yıldız alacağız ki F.Bahçeli dostlarımız bile onu izlemeye gelecek" ifadesini kullandı. Aslantepe projesinin bitirilmesiyle müthiş bir stada kavuşacaklarını kaydeden Adnan Polat "Böylece F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakmış olacağız" dedi. Polat henüz kesin olmamasına rağmen, F.Bahçe'nin bu yıl şampiyonluğu kaybetmesinin ardından gerileme dönemine gireceğini de iddia etti ve "Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak. G.Saray markası yeniden herkesin dilinde olacak" dedi.

http://www.fotomac.com.tr/gal101.html

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Niye hep Fb karşılaştırılmış burası bana çok saçma geldi demekki Fb zamanında önde idi.Şimdi geri düştüğünü iddaa ediyorlar.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erol_1982 dedi ki:
Niye hep Fb karşılaştırılmış burası bana çok saçma geldi demekki Fb zamanında önde idi.Şimdi geri düştüğünü iddaa ediyorlar.

erol bu yıl için bizden daha iyi bir avrupa başarısı gösterdiniz.stadınız bizimkinden daha iyi kabul etmek gerekirse :) yani bu olaylar bitecek diyor şu an en ciddi rakibimiz tabiki fb inkarmı edelimm ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dead_ghost dedi ki:
erol_1982 dedi ki:

erol bu yıl için bizden daha iyi bir avrupa başarısı gösterdiniz.stadınız bizimkinden daha iyi kabul etmek gerekirse :) yani bu olaylar bitecek diyor şu an en ciddi rakibimiz tabiki fb inkarmı edelimm ;)

Geçen senede başarı göstermiştik ama çıkamamıştık, Fb geriye düşse Denizliyle oynanan maçtan sonra geri düşerdi. Fb kolay kolay Aziz başkan ordayken geri düşmez. Hiç sanmıyorum.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erol_1982 dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
erol_1982 dedi ki:

Geçen senede başarı göstermiştik ama çıkamamıştık, Fb geriye düşse Denizliyle oynanan maçtan sonra geri düşerdi. Fb kolay kolay Aziz başkan ordayken geri düşmez. Hiç sanmıyorum.

bende adnan polattan çok umutluyum :) ama iş stattan sonra çözülecek bundan emin olun ;)
herşey çok başka olacak rekabeti ozaman göreceksiniz :D

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Havaalanında uçaktan inerken bir anda yanımda bitti. Harbiden kısa boyluymuş :) Ama helal olsun Galatasaray'a bu sene hiç beklenmeyen bir noktaya kadar geldi. Umarım bir terslik olmadan Şampiyon oluruz!

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
GurenGursel dedi ki:
Havaalanında uçaktan inerken bir anda yanımda bitti. Harbiden kısa boyluymuş :) Ama helal olsun Galatasaray'a bu sene hiç beklenmeyen bir noktaya kadar geldi. Umarım bir terslik olmadan Şampiyon oluruz!

editörlerde bizden yaaa ;) seviyorum bu forumu :D

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
adnan polat iyi güzel demişde fb gs ne yaparsa daha iyisini yapar