• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatasarayda Kaleye 2 aday

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Sezon sonunda De Sanctis ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, kaleci arayışlarına hız verdi. İtalyan file bekçisini bonservisindeki sorun nedeniyle gönderecek olan sarı-kırmızılılar birçok isimle ilgilenirken, bunların başında Le Mans'ta forma giyen Yohann Pele ve Espanyol'un kalesini koruyan İdriss Carlos Kameni geliyor. Cimbom'un, menajerler aracılığıyla iki kaleciye teklifte bulunduğu bildirildi.

PELE BİR ADIM ÖNDE
İki eldivenin de Galatasaray yönetimine olumlu yanıt verdiği belirtilirken, sözleşmesinin bu sezon sonunda sona erecek olması nedeniyle Yohann Pele'nin isminin ön plana çıktığı öğrenildi. Yönetici Haldun Üstünel'in iki kaleci ile önümüzdeki günlerde masaya oturacağı belirtildi. Öte yandan De Sanctis'in arkasında yedek olarak bekleyen Aykut ve Orkun'un yeni bir kaleci transfer edilmesi halinde ayrılabileceği konuşuluyor.

http://www.sabah.com.tr/haber,18587A3E627846D092A7F7720878A893.html

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Neden yerli kalecilerimiz yeterince değerlendirilmiyor. Bu konuda Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Konu ile alakasını çözemedim.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yohann Pele iyi bir kaleci 1 90 kusur boyu var yararlı olur gs ye..