Galatasaray'da Duygu Erdoğan bırakıyor

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sezon Teknik Direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda, Galatasaray A Takımı antremanlarında yer almaya başlayan futbol okulu hocalarından Duygu Erdoğan, sarı kırmızılı kulüpten kopma noktasına geldi.
ATTIĞI TWEETLER OLAY OLDU

25 yaşındakigenç antrenörün, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Galatasaraylı futbolcular hakkında yaptığı yorumlar başına bela oldu. Duygu Erdoğan'ın Galatasaray'da göreve gelmeden önce attığı twitlerdeki "Engin Baytar'da spor ahlaki sıfır", "Emre Belözoğlu benim canımın içi", "Bugün Fenerbahçe" ifadeleri sarı kırmızılı camiada tepki topladı.
GALATASARAY'DAN AYRILACAK

Yazdıklarıyla, Engin Baytar'ın yanı sıra Sabri Sarıoğlu'nu da sert bir dille eleştiren genç çalıştırıcının, kısa sürede Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor. Sarı kırmızılı kulübün altyapı yönetimine rapor verecek olan Erdoğan'ın istifasını sunması, sunmaması halinde kulüp tarafından işine son verilmesi bekleniyor.
TERİM: BİZE ZARAR VERİR

Fatih Terim'in de yakın çevresine, "Duygu için talihsiz bir olay. Bundan sonraki süreç hem ona hem de oyuncularımıza zarar verir. Gereğini yapması iki taraf için de en doğru karar olur" dediği öğrenildi.

Kaynak

Bir FB'li olarak bu kadar tahammülsüzlük sonunda artık Türk Futbol'undan hiç umudum kalmadı. FB bir spikeri GS'li diye işinden kovar. GS FB'li diye antrenörünü kovar. Sonra çıkarlar taraftardan tahammül beklerler. Her kim olursa olsun sonuçta çalışıyorsa çalıştığı yerde ekmek parasını kazanmak için bulunuyordur. Sadece tuttuğu takımı ortaya çıkana kadar herhangi bir yanlışı olmadan işinden oluyorsa yazık demekten başka birşey diyemiyorum. Ne günlere kalmışız. Hem o spiker hem de bu bayan incir çekirdeğini doldurmayacak sebepten işinden oluyor. İşe alırlarken artık tuttuğu takımı da sorarlar bu takımlar. Madem böyle bir niyetleri var takımlarında oynayan tüm sporcuların gerçek manada tuttuğu takımları göndersinler ve sadece gerçekten bulunduğu takımı tutanlar kalsın.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ozaman cenesi tutacak işine bakacak madem bir yerde ekmek parası kazanıyorsan o kurumda kim oluyorsa olsun saygı duyacaksın Kimse Duygu Erdoğanı fenerbahçeli diye kovmuyor twitter yazdıkları icin gönderiliyor gönlünde başka renkler takımlar ve ya başkasını sever diğerini sevmeye bilirsin ama yediğin kapa da sı..mıyacaksın işin özeti bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu aralar futbol epey kaos içerisinde ama şu durumda Galatasaray'ı suçlamamak gerekir. Bence son derece doğru bir karar veriliyor. Bi defa külupden önce bahsi edilen kişi kendisine çeki-düzen vermeli, profesyonel olmak gerekiyor sonrada çıkıp takımları suçlamak yersiz.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ozaman cenesi tutacak işine bakacak madem bir yerde ekmek parası kazanıyorsan o kurumda kim oluyorsa olsun saygı duyacaksın Kimse Duygu Erdoğanı fenerbahçeli diye kovmuyor twitter yazdıkları icin gönderiliyor gönlünde başka renkler takımlar ve ya başkasını sever diğerini sevmeye bilirsin ama yediğin kapa da sı..mıyacaksın işin özeti bu

Bu durumda senin tabirinle s...lan bir kap görmüyorum. Bahsettiğin deyimin ana konusu ihanettir ki senin tabirinle bu kız geçmişte yazdıklarıyla şimdi çalıştığı kuruma ihanet etmiş oluyor. Geçmişten geleceğe ihanet böyle birşey olsa gerek.. Ne varmış yazdıklarında GS'nin gizli planlarını mı ortaya çıkarmış ya da o spiker FB aleyhine mi çalışmış. Bakış açınız bu kadar sığsa yapacak birşey yok zaten. Zaten haberin altındaki yorumumda da yazdım tahammülü yöneticileri göstermiyor ki taraftarından bekleyelim. FB yöneticisi de aynı GS'si de aynı..

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray'da çalışan biri Galatasaraylı oyuncularla dalga geçemez.Nasıl bakacak antrenmanda yüzlerine?Sabri ve Engin'le ilgili yazdıklarını hepimiz biliyoruz

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray'da çalışan biri Galatasaraylı oyuncularla dalga geçemez.Nasıl bakacak antrenmanda yüzlerine?Sabri ve Engin'le ilgili yazdıklarını hepimiz biliyoruz

Kusura bakma ama Melo değilmiydi Riera'nin gözünü patlatan koridorlarda.. Bu nasıl bir zihniyet. Kişisel yapılan eylemi nasıl kuruma olarak değerlendirebiliyorsunuz ..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

FB'de aynısını yaptı. GS'li bir spikeri attığı twitler yüzünden işinden etti. Aynısını GS'de yapıyor. Olay bu kadar basit.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kusura bakma ama Melo değilmiydi Riera'nin gözünü patlatan koridorlarda.. Bu nasıl bir zihniyet. Kişisel yapılan eylemi nasıl kuruma olarak değerlendirebiliyorsunuz ..

Emre de aykutu yumruk atmıştı Fatih Terim bilmiyormuydu ki Fenerbahçe taraftarı kesin biliyordu Duygu'yu öyle bir düşüncesi olsaydı başdan almazdı orası bir klüb salı pazarı değil herkes elini kolunu salayıp da giremez mutlaka araştılışmıştır geçmişi ve Fatih Terim bişmesede başkaları mutlaka biliyorlardı Fener taraftarı olduğunu kesin hemde bu işi duygu işini Klüblere neden bağlıyorsun ki bir antröner olarak nasıl cıkacak o futbolcuların karşısına Fatih Terim aklında şüphe kalmazmı acaba diğer futbolcularımız Duygu hanım adına ne düşünüyorlar acaba sabri ve engin hakkında düşündüklerini bizim icindemi düşünüyormudur neden bir antrönör icin huzur bozulsun Takım icinde futbolcular kavga eder barışırlar barışmazlar ama herkes kendi işini yapcak saha icinde istedikleri kadar küs olsunlar antremanlarda görevini yapacaklar sahada görevini yaparlar ama bir antrünör icin bu gecerli değil sonucda o futbolcularla göz göze yüz yüze gelecekler empati kur sevgili arkadaşım sen sabrsin bende sana o tür birşeyler yazıyorum peki aynı yerde ben senin yüzüne ve ya sen bana hangi bakışla bakacaksın

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her insan herşey için birşeyler düşünüyordur. Duygu'da Sabri'de vs.. Sen sanıyormusun ki takım içinde herkes Fatih Terim'i seviyor. Hayır.. Ama işi profesyonellik adı altında yapıyorsan ne kadar iyi oynarsa oynasın Fatih Terim oynatmazsa sesini çıkaramıyorsun. Neyse ben olayı böyle şahıs bazına indirmek için açmamıştım konuyu. Sadece insanlarımızın artık takımları uğruna ne kadar tahammülsüz olduğunu göstermek için açmıştım. Konunun GS üzerinden yürümesinden de hiç memnun olmadım çünkü aynı durum ve tüm söylediklerim FB içinde geçerli. Yöneticilerin tutumları taraftarları etkiliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başarısız diye teknik direktör , oyuncu , yönetici gönderildiğinde sorun yaratılmıyorsa eğer, zamanında yanlış cümleleri internet siteleri üzerinden kendi isteğiyle paylaşan insanları göndermek bence çokta ciddi bir durum değil.