Galatasaray'a gelmek için sabırsızlanıyor!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Hagi'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Alexe, Rumen gazetesi GSP'ye verdiği demeçte, açık bir şekilde Galatasaray'da forma giymek için sabırsızlandığını ifade etti.

fft1mm1238690.jpg


Rumen basını tarafından, Gheorghe Hagi’nin transfer listesinde ilk sırada olduğu iddia edilen Marius Alexe, ülkenin önde gelen gazetelerinden GSP’ye önemli açıklamalar yaptı. Alexe, Romanya’nın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olan Hagi’nin kendisini istemesi nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi. Genç oyuncu, Galatasaray’da forma giymek için sabırsızlandığını belirtirken, “Hagi’yi utandırmamak için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. 20 yaşındayım ve bu yaş yurt dışında oynamak için erken sayılmaz. Yeterli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum” dedi. Alexe, ümitli bir bekleyiş içinde olduğunu ve rekabetten çekinmediğini dile getirdi.

İzlemeye gidecekler


Rumen basını, Alexe’yi 12 yaşında keşfeden İanis Guda’nın, yakın arkadaşı Hagi’ye bu oyuncuyu ısrarla önerdiğini belirtti. Ayrıca Galatasaray’dan yetkililerin, resmi teklif yapmadan önce Romanya’ya giderek başarılı forveti izleyeceği iddia edildi.

Fanatik
 
Üst