• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatasaray transfere hızlı başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da yönetim bir yandan da transfer çalışmaları yürütüyor. Yöneticiler, Atletico Madrid'in kalecisi Leo Franco ve Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mustafa Sarp ile her konuda anlaşma sağladı.

mustafasarpfranco.hmedium.jpg

Turkcell Süper Lig'de aradığını bulamayan, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için mücadelesini sürdüren Galatasaray transfere hızlı girdi.

Sarı kırmızılı kulübün yöneticileri, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için işe önce kaleciden başladı. De Santcis'in kulübü Sevilla ile sorunları çözemeyince, Galatasaray yönetimi Atletico Madrid'de forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek Leo Franco ile her konuda anlaşma sağladı. 32 yaşındaki Arjantinli kaleci, sezon sonunda İstanbul'a gelip sözleşme imzalayacak.

Galatasaray yönetiminin önümüzdeki sezon için imza attırdığı bir diğer futbolcu ise Bursasporlu Mustafa Sarp. Bu sezon sonunda sözleşmesi biten 28 yaşındaki Mustafa Sarp, defansif orta saha oyuncusu olarak görev yapıyor.

KAYNAK

Tam bir Türkiye mağdurluğu...
Daha hoca belli değil transfer yapıyorlar...
Transferi yapacaklar yapacaklar sonra hocayı getirecekler...
Hocanın istediği bir tane oyuncu yok sen bu takımla şampiyon ol diyecekler... Olamayınca da hocayı şutla yeni hoca bulmadan yine yeni transferler yap...

Hocanın istediği bir tane oyuncu yok sen bu takımla şampiyon ol diyecekler... Olamayınca da hocayı şutla yeni hoca bulmadan yine yeni transferler yap...

Doğru SÖZE ne denir.;)

Yıllardır hep aynı terane hiç akıllanmıyacak bizim Ülkemiz de ki Yöneticiler varsa yoksa gövde gösterisi bak bunu aldım şöyle yaptım ettim işi bilen kuralına göre yapmaya çalışan düz gün bir sisteme oturtup her yıl aynı başarıyı yakalamaya çalışmak yok hep anlık başarılar daha çok zengin ederiz biz bu avrupalı oyuncuları bu gidişle;)

Hoca var ya işte,Bülent Korkmaz :)